Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Nepravidelná menštruácia

Príspevok v téme: Nepravidelná menštruácia
Zuzana19

Velmi ma trapi moj menstruacny cyklus. Mesiaciky mi niekedy meskaju aj dva tyzdne. Okrem toho mavam stale vytok (ktory sa v priebehu cyklu meni). Mamina vravi, ze to nie je normalne a mala by som ist ku gynekologovi, ale ja sa strasne hanbim a bojim. Poradite prosim? Dakujem
-----------------------
Článok na tému "Menštruácia" www.zdravie.sk
Sekcia "Antikoncepcia" www.zdravie.sk
Článok na tému "Tehotenstvo" www.zdravie.sk

majka555

NO NEDAVNO SOM MALA VELMI SILANU MENSTRUACIU AZ MI PRETIEKLA CEZ RIFLE A PANCUCHY NEVIEM CO MAM ROBIT RIFLE SOM VYHODILA A KUPILA SI NOVE A AJ S PANCUCHAMI SOM TO TAK UROBILA A BOJIM SA TO POVEDAT A AKO JU POZNAM ZAHLASI ´´IDEME NA VYSETRENIE A JA SA VYSETRENI VELMIU BOJIM´´ POMOOOOOC PLEASE

majka555

ja mam 13 a mam menstruaciu ale mam s nou problem ja velmi silna a po kazdej si musim vlozku menit pomozte mi niekto komu by som sa s tym mala zdvoverit

jme

ja mam tiež nepravidelny cyklus od kedy mam menštruáciu.bala som sa že nebudem môcť otehotnieť, no našťastie to nebol problem. S tym vytokom by som radšej išla za gynekologom.nenáš sa čoho hanbiť, je tam od toho aby ti pomohol

ivja

dievčence, vy nemáte maminy?Nebavíte sa s nimi o takých veciach?Skúste sa jej na to opýtať, nehanbite sa. Ja mám 18 a 15 ročné dcéry a takéto veci spolu preberáme úplne bežne. Takže: Pokiaľ začínate menštruovať, je normálne, keď vám bude menzes vynechávať, alebo ho budete mávať slabší.Nepanikárte.Hlavne sa teraz teplo obliekajte, noste pod nohavice pančuchy a nezabudnite na tielka!!!Je dôležité mať chránené kríže. Ak tielka nenosíte,prechladíte si ich aj všetko čo tam máte, tak sa nečudujte , že mávate bolestivú menštruáciu, alebo vám vynecháva častejšie. musíte sa o seba starať, raz aj vy budete mamy.Aj ten spomínaný alchemilkový čaj je dobrý.tu sa nejaká dievčina pýtala , či doktor zistí, že masturbuješ. Nezistí.A neviem, prečo ťa to trápi, masturbácia predsa nie je zakázaná a ani ti neublíži, pokiaľ to nepraktizuješ 24 hodín denne.Ak mávate už pravidelný menzes a vynechá vám na tých spomínaných 14 dní a viac a pridružia sa vám nejaké bolesti, asi treba zahodiť hanbu/ z nosa vám neuhryznú/ a vybrať sa na vyšetrenie ku gynekológovi- ale- skúste o tom povedať aj mame, dobre?

chanel511

Tangkuei - tento produkt j výborný pri bolestivej menštruácii, pomáha pri cystách a vaječníkoch, pri nepravidelnosti cyklu, pri všetkých ochoreniach ženských orgánov, pomáha v klimaktériu, dokonca pri poruchách spánku a pri depresiách. Stojí 590.- Sk. Tiež ho užívam a pomáha mi. V lekárňach sa nedá kúpiť, zoženiem. Napíšte mi na health.janbar@azet.sk.

simonasia

ja mam tiez problemi uz od zaciatku mam 15 rokov menstruaciu uz rok aj daco ale nepravidelnu a velmi salbu teraz uz nemam 2 mesiace cim to moze byt sposobene

janka

cavte. minuly tyzden som mala menzes slabsi ako inokedy, skoncil a za dva dni sa mi znova vratil silny. nevie niekto, z coho to moze byt?mam ist k lekarovi hned ako skonci? dakujem

farmaceutka

odchylka 4-5 dni je absolutne normalna, nemas sa preco stresovat. su zeny, ktore maju bezne cyklus 35 dni a su uplne v poriadku.