Velmi ma trapi moj menstruacny cyklus. Mesiaciky mi niekedy meskaju aj dva tyzdne. Okrem toho mavam stale vytok (ktory sa v priebehu cyklu meni). Mamina vravi, ze to nie je normalne a mala by som ist ku gynekologovi, ale ja sa strasne hanbim a bojim. Poradite prosim? Dakujem
-----------------------
Článok na tému "Menštruácia" www.zdravie.sk
Sekcia "Antikoncepcia" www.zdravie.sk
Článok na tému "Tehotenstvo" www.zdravie.sk
Nepravidelná menštruácia
na nepravidelny cyklus s meskajucou menstruaciou je vyborny caj z alchemilky (dostat v lekarni, dm) - od polovice cyklu jedna-dve salky denne (neluhovat velmi dlho, potom je horky).. napiste potom, ci aj vam zabera ...
ahojte..neviem co mam robit..vzdy som mala menstruaciu pravidelnu no teraz mi nejako meska uz dost dlho.tehotna niesom urcite..asi by som mala zajst do gynekologa,ale este nikdy som tam nebola..neviem ako to tam chodi..poradte mi niekto prosim ze co mi tam budu robit alebo ci nahodou neviete co by mi pomohlo,aby som ju dostala:(prosim napiste mi dakto.dik
Ahojte potrebujem surne poradit.Od zaciatku mam menstruaciu nepravidelnu.Bola som u gynekologa spravil mi SONO vysetrenie ze je vsetko v poraidku.Idem si aj po vysledky krvi no potrebujem naozaj to potrebujem surne vediet ci gynekolog moze zistit ze masturbujem ja to potrebujem fakt vediet dakujem velmi pekne...
nepravidelny menzes je sposobeny hormonami a mozno inymi faktorami: zapal, cysty,ale aj napr. stres ..urcite je treba ist na vyssetrenie lekarovi pri opakovani.. pri pravidelnom brano vyzivovych doplnkov od firmy forever, by sa vam mal menzesovy cyklus zlepsit..treba len vyskusat..mne to zabralo!! kontakt : kubicova11@gmail.com
co treba ak menzes neprichadza 14dni na privolanie nejaky prirodny liek poradte prosim
ups, 28/09/2005 .. Zuzana 19 to asi uz davno poriesila :)