Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Nepravidelná menštruácia

Príspevok v téme: Nepravidelná menštruácia
Zuzana19

Velmi ma trapi moj menstruacny cyklus. Mesiaciky mi niekedy meskaju aj dva tyzdne. Okrem toho mavam stale vytok (ktory sa v priebehu cyklu meni). Mamina vravi, ze to nie je normalne a mala by som ist ku gynekologovi, ale ja sa strasne hanbim a bojim. Poradite prosim? Dakujem
-----------------------
Článok na tému "Menštruácia" www.zdravie.sk
Sekcia "Antikoncepcia" www.zdravie.sk
Článok na tému "Tehotenstvo" www.zdravie.sk

moni2009

Ja už som mala celkom pravidelnú menštruáciu...mám ju 4 rok...a teraz je to už mesiac a pol čo nič! A tiež mám biely výtok, kt. strašne smrdí...občas ma to aj bolí v podbrušku a keď niečo zjem je mi na vracanie...čo mi môže byť?
Tehotná nie som...to viem na 100%, lebo sex som ešte nemala!!!
Viem, že by som mala ísť ku gynekológovi, ale...poradíte mi, prosím! =/

mirqa

Moja menstruacia je strasne nepravidelna nemam ju az pol roka a ked ju dostanem mam ju dlho vsetko ma boli a je velmi silna ale myslim si ze ked ju mam 3-4 krat do roka tak to tolko vydrzim-- tu bolest. Ak mozte tak poradte co mam spravit.

miska

Baby vyskusali ste Gynex? Stoji 650korun,teda dnes su uz eura.Mne pomaha na tieto veci. Myslim ze treba vyskusat vsetko. A ma este omnoho viac pozityvnych ucinkov

Plysiak

takze, cital som par poslednych prispevkov, a chcel by som len podotknut, nech ti gynekolog najde cokolvek, iba ti poradi... Vsetko je lekarske tajomstvo takze sa nemusite bat zeby to povedali rodicom alebo tak.. a dva tyzde ked meskaju to je uplne bezne... jolanka211 ano moze ju ovplyvnit, moze byt skor, niekedy aj den po masturbacii, my sme to par krat testovali s holkou.. takze neva, ano moze... ale mozno je to len individualne ale u mojej ano..

saranca1

majka555: ahoj majka, len sa tolko neboj. S najvacsiou pravdepodobnostou to nic nebude, niekto mava slabu menstruaciu, niekto zasa silnu, ja mavam 7 dni a tiez je silna, hlavne prve 3 dni. Ale ak by si sa nadalej mala trapit, tak si najdi na internete nejaku gynekologicku, aby to nebolo pre teba neprijemne, a mozes ist na vysetrenie aj sama, a nemusis sa bat, chodia tam aj mladsie dievcata, vysetrenie neboli, a budes si ista, ze si v poriadku, aj ked si myslim, ze urcite si.

jancek 1

aj ked to asi nechces pocut,ale najlepsie je zajst k lekarovi,nie je to nic strasne a skor alebo neskor tam aj tak musis ist. Takze by som nevahala,ja osobne pri menzese vlozky nepouzivam,lepsie su tampony.