Velmi ma trapi moj menstruacny cyklus. Mesiaciky mi niekedy meskaju aj dva tyzdne. Okrem toho mavam stale vytok (ktory sa v priebehu cyklu meni). Mamina vravi, ze to nie je normalne a mala by som ist ku gynekologovi, ale ja sa strasne hanbim a bojim. Poradite prosim? Dakujem
-----------------------
Článok na tému "Menštruácia" www.zdravie.sk
Sekcia "Antikoncepcia" www.zdravie.sk
Článok na tému "Tehotenstvo" www.zdravie.sk
Nepravidelná menštruácia
nic si z toho nerob ja mne to meska stale 4 tyzdne a mala by som navstivit gyn. ale taky sa bojim
Gynex je zazrak. ALe ja by som na vasom mieste skusila zenky caj, ten stoji skoro nic, da sa kupit v kazdom bio obchode a je to taky isty zazrak len stoji 1alebo2€. Zensky caj musi obsahovat alchimilku zltozelenu a mysi chvostik(aj rebricek sa mu hovori). Vela zdravia...
www.jasmin.sk
www.energy.sk
Tu, cena je rovnaká, len pozri sa na poštovné. Keď si dáš do Googlu Gynex, tak ti vyhodí veľa o ňom.
Mimi 323,prosím ťa na akej stránke si pozerala ten Gynex?Ďakujem!
Andelik to je super keď nemáš vôbec bolesti,môžeš byť šťastná ja mám zas hrozné bolesti.Lekári vravia,že keď pri menzese nie sú bolesti tak,že je všetko vporiadku,horšie je ak má žena bolesti.lebo môže mať rôzne problémy.
Ahojky no ja mam nastastie zatiall celkom v pohode ide mi pravidelne len nemam vobec bolestii newadi ?