Zas som v pasci, čo mám teraz robiť?

Príspevok v téme: Zas som v pasci, čo mám teraz robiť?
pusate

ahojte,viem,mnohí ma tu poznáte,ale tí čo nie-mám 17rokov a už 3 roky trpím ppp,na meriam 152cm,na začiatku som mala 46kg,ked som prvý krát začala chudnúť,za pol roka som mala 29kg,potom ma zachránili dr operáciou-vybratím skameneného žlčníka,potom som pribrala na 44kg a zas ma chytili depky z tuku a tak som za pár mesiacov zas schudla na 35kg-to som si pol roka držala,ale potom som dostala chrípku a z nemocnice ma poslali na psychinu do BA-tam som musela pribrať na 45kg,po návrate som si to 2mesiace držala a potom zas tie depky a zas som schudla na 36kg ale na vianoce som pribrala a do marca som zas mala 45kg-chcela som sa už z tých depiek dostať a udržať si zdravú váhu 45,ale zlomila som si ruku a pribrala som na 46kg a zo strachu že budem dalej priberať som sa zas začla obmedzovať a do prázdnin som schudla na 37kg potom som dostala gastritídu a zas som bola v nemocnici,dali mi ultimátum-buť priberiem,alebo zas do tej blavy a tak som sa rozhodla skoncovať s ppp,za 2 mesiace som pribrala 8kg,ale zas je to tu-ten strach,že sa to priberanie nezastaví:(((pred týždňom som mala ešte 45kg-s tm by som bola spokojná...ale včera som sa zhrozila,ked mi váha ukázala 46,5kg,a to jem normálne-neprejedám sa(píšem jedálniky aj do témy-nehanbím sa za to,čo som dnes zjedla),zas mám depky,a strááášné,cítim sa hrozne tlstá:((tolkoto vela som ešte v živote nevážila a pri mojej výške,ved tolko vážia 160cmové baby,a niesú vychrtlé,bojím sa,že ak to takto pôjde dalej skončím ako úplná buchta...ach,ja chcem späť svojich 45kg,ale bojím sa,že zas ked sa začnem obmedzovať,a chudnúť zas spadnem do toho pekelného kruhu ppp:(((..cítim sa ako v pasci...čo mám robííť???poradte mi prooosííím:((((
------------------
Komunita PPP ppp.zdravie.sk
Poradna www.zdravie.sk

mendy

pusate:sme an tom rovnako,takze mamm 55kil na 158cm nieco strasne,mam hrozne depresie takze len jem a jem bez priciny,ja to uz cchem zastavit vcera napr:5keksov,jeden hamburger,5rozkov,1bonboniera,o pol noci 2 rozky,jogurt,rano:cokolada takto asi cely tyzden ved priberem 20kilo prosiim nevjem co mam orbit uz sa mi robi 2ta brada tucne lica hrozne nieco do skoly sa bojim ze sa so mnou nikdo nebude bavit hroozne to so mnou

3nt

ja osobne si nemylsim ze ta ohovaraju ze si TUCNA ale ze si pribrala.a co?

nestresuj!49 kil neni vobec vela.ja mat tak 49 kil:)

pusate

je mi HROOOOZNEEEE:((((( plačem a plačem-nedokážem prestať!!!:((((
práve som sa odvážila,ja to na nič MAM OTRASNYCH 49KG:((((((((((((((((((( som zúfalá,zas som pribrala za 2 týždne od kedy som sa nevážila dalsie 2KG!!!
čiže ten metabolizmus je fakt na hovnooo kes priberám furt 1kg týždenne,ved do vianoc budem uplna buchta...a po nich...:((((NEEEEEEEEEEEEE ja už nevládzem už nechcem takto priberaaať,JA CHCEM SPET ASPON SVOJICH 45-46KG:((((
čO MAM TERAZ ROBIT??? nechce sa mi ani obliesť,vo všetkom vyzerám otrasne..ja musím schudnúť,ale ako sa to dá bez ppp a bez spomalenia metabolizmu???ja už fakt neviem čo dalej..do skoly idem takáto urevaná,zas sa mi budú vysmievať..najračej by som tam ani nešla:(((

ssia

3nt ma pravdu. je to tak. mna teraz ohovaraju, ze chodim s byvalym frajerom mojej sestry, predtym ze som tucna (viem ako to rani), ze mam hrozne vlasy(ale uz sa zmenili aj vlasy aj ja, ale tiez ma to dokazalo ranit), ze ma nikto nema rad, ze nemam s kym sediet(fakt to tak bolo), ze nemam kamaratky, len sa ku kazdemu vtieram atd...teraz trochu prestali konecne. neboj aj tych tvojich spoluziakov to omrzi...ved raz dospeju;)
a vies ze nie si buchta, tak si nerob kvoli tomu starosti;) ved si uplne normalna a som presvedcena, ze aj ty si raz niekoho najdes. aj teba bude niekto milovat, teda myslim ako chalan babu a budes raz stastna. Boh ti vsetku tvoju snahu a tresty tu na zemi odplati. neboj, to len ta skusa, a potom pride odmena. len musis zotrvat a byt silnma;) viem ze je to tazke, ale keby to bolo lahke, je to o nicom.

pusate

3nt,ale ked mne ani iné ohováračky až tak neubližujú,ako tie,že som tučná,newem prečo,ale ked som bola ešte vychrtlá,a ohovárali ma pre to,tak mi to skôr lichotilo,no ja fakt viem,že je to somarina,ale mám proste také pocity,a tie si nedokážem rozumom vsugerovať:(((

3nt

ja sem sice nepisem ale nejako som totok skopala a precitala to:)chytim sa iba toho ze ta spoluziacky ohovaraju.myslis ze keby si inak vyzerala tak ta neohovaraju?ak chce niekto ohovarat tak si dovod vzdy najde.su to povrchni ludia.a nad takymi sa trapis?myslis ze ked schudnes tak sa zmenia?im je zrejme jedno ako vyzeras.ale musia rypnut.takto chodi a ty sa s tym musis zmierit.vzdy sa najde niekto kto sa bude tesit ze ti moze aspon slovne ublizit.tak to je.bohuzial je takych ludi vela.bud ta budu ohovarat lebo si tucna,alebo si chuda,alebo ked nejsi ani jedno tak preto ze mas modre oci,zelene gate, lebo je pondelok a podobne.proste sa cez to prenes:)

Palinnna

Pusate...pre mna si superzena(dievca), presne taka o akej spieva Alicia Keys v piesni superwoman...dnes uz k slovu superwoman viem pripradit presnu osobu - TEBA...pri boji taz z toho, ze si vynimocna, neuveritelne potrebna...budes aj zdrava, dostanes sa z ppp!!! drzim paste!

pusate

mendy, gympel ma hrozne zaťažuje,potom domácnosť,oco má zlomenú ruku,sestra je chorá,a ja sa musím o nich starať,variť,prať,žehliť,upratovať,nakupovať,umýva ť riad,proste musím byť,študentka,dcéra,sestra aj mama v jednom,a tiež nemám okrem oca,segry a jednej spolusediacej nikoho s kým by som sa mohla osobne baviť:(,ale tu na fore mám vela spriaznených duší:),skoda,že sme od seba tak daleko...:(((