Zas som v pasci, čo mám teraz robiť?

Príspevok v téme: Zas som v pasci, čo mám teraz robiť?
pusate

ahojte,viem,mnohí ma tu poznáte,ale tí čo nie-mám 17rokov a už 3 roky trpím ppp,na meriam 152cm,na začiatku som mala 46kg,ked som prvý krát začala chudnúť,za pol roka som mala 29kg,potom ma zachránili dr operáciou-vybratím skameneného žlčníka,potom som pribrala na 44kg a zas ma chytili depky z tuku a tak som za pár mesiacov zas schudla na 35kg-to som si pol roka držala,ale potom som dostala chrípku a z nemocnice ma poslali na psychinu do BA-tam som musela pribrať na 45kg,po návrate som si to 2mesiace držala a potom zas tie depky a zas som schudla na 36kg ale na vianoce som pribrala a do marca som zas mala 45kg-chcela som sa už z tých depiek dostať a udržať si zdravú váhu 45,ale zlomila som si ruku a pribrala som na 46kg a zo strachu že budem dalej priberať som sa zas začla obmedzovať a do prázdnin som schudla na 37kg potom som dostala gastritídu a zas som bola v nemocnici,dali mi ultimátum-buť priberiem,alebo zas do tej blavy a tak som sa rozhodla skoncovať s ppp,za 2 mesiace som pribrala 8kg,ale zas je to tu-ten strach,že sa to priberanie nezastaví:(((pred týždňom som mala ešte 45kg-s tm by som bola spokojná...ale včera som sa zhrozila,ked mi váha ukázala 46,5kg,a to jem normálne-neprejedám sa(píšem jedálniky aj do témy-nehanbím sa za to,čo som dnes zjedla),zas mám depky,a strááášné,cítim sa hrozne tlstá:((tolkoto vela som ešte v živote nevážila a pri mojej výške,ved tolko vážia 160cmové baby,a niesú vychrtlé,bojím sa,že ak to takto pôjde dalej skončím ako úplná buchta...ach,ja chcem späť svojich 45kg,ale bojím sa,že zas ked sa začnem obmedzovať,a chudnúť zas spadnem do toho pekelného kruhu ppp:(((..cítim sa ako v pasci...čo mám robííť???poradte mi prooosííím:((((
------------------
Komunita PPP ppp.zdravie.sk
Poradna www.zdravie.sk

mendy

pusate:a aky mas hrozni zivot?ked vravis,ze nemas cas na civcenie ja by som bola rada,kebyze mam stale nieco robt som uplna nula nikoho doslowa a do pismena nemam a nezvelicujem do skoly uz nechodim lebo stale len placem ze nemam sa s kym bavt takze cele dni som doma placem a tak trva to asi 2 mesiace

pusate

allla tak som si pozerala tie jedálničky,sú ok,ale chýba tam OVOCIE!!!! aj to by si si mala dopriať,a dufam,že ti to takto vydrží,a dnes som zase mala depku,pri sprchovaní,ako vždy,aj som zas plakala,cvičila,ale aj jedla,aj ked s obrovskými výčitkamy zo strany môjho 2. ja,ktoré ma stále pokúša na ppp,a ja s ním musím každý deň tvrdo bojovať...ale musím byť silná a poraziť ho!!!!dúfam,že sa mi to podarí...a dúfam že aj tebe sa podarí navždy skoncovať s ppp....

allla

dakujem pusate:)vidis,a ze vraj nemas kamaratky,TY ICH MAS ALE O NICH NEVIES,ved teba tu kazdy oblubuje,obdivuje ako AJ JA...mas ich viac ako ja dokopy to mi ver!:))A NA TIE TVOJE SPOLUZIACKY NAMYSLENE SA VYKASLI,URCITE SA NIEKEDY PREJAVIS TY A oni budu mat len sklonene hlavy:-D

na pokeci mi skus pisat kazdy den,ako si ho prezila dobre?ci si sa dokazala sustredit na ucenie,skolu a ci si mala depky ..su tu ludia ktori ti chcu dobre,vedia co to znamena urcite...ja som sa cez vikend trosku uvedomila..ved pozri jedalnik trosku som sa spametala ,duuufam

pusate

dakujem vám setkým,aj ja na vás myslím...

mimi69,ale ja cvičím,a aj tak vyzerám otrasne:(((vôbec mi to nepomáha:( a mám aj málo času na to:((

Palinnna

na margo ssia...
a hlavne baby bez zlcnika neblbnite...ved to moze v organizme nastat totalna pela-mela, zlcnik je dost dolezitym pre travenie, pumpuje zlc, kedy treba, potom tu funkciu preberie pecen, ktora vsak pri takej velkej zatazi, akou je vracanie moze poriadne utrpiet..trvale nasledky...neukaze sa to hned, ale po rokoch, mozno prave vtedy, ked uz budete chciet tak velmi zit normalne a uz to nepojde...
a brucho?
to je subjektivny pocit...neustalym hladovanim a s prepacenim grcanim sme si totalne pomylili organizmus...mozno aj vam sa casto nafukuje brucho, ale to je uz dan ppp a vzdy si povedzte, ze pridz lepsie casy, ze bude aj lepsie!
pa, majte sa, pekny zvysok vikendu!

ssia

baby, nechudnite, ked vam to netreba!
adrien: mam spoluziacku, asi taku vysoku ako ty a ma o 5 kg viac ako ty a je uplne vychudnuta. ja si ta neviem predstavit. podla mna by si mala pribrat...
mimi69: a kolko presne merias? nevie ale ak viac ako 174, a mas 48 kg, aj tak je to zufalo nizka hmotnost...prepac, vzdy som bola uprimna, ale je to malo...nestaci ti to. ved to by tak stacilo 160cm vysokej babe, nie tebe...skus sa na to pozriet realnejsie.
no a pusate: ty mas priatelov. vsetkych ktori chodia do tejto tvojej temy...vsetci sme tu tvoji priatelia, fakt na teba kazdy mysli casto...tak skus na nas aj ty obcas mysliet v slabej chvilke, hned ti bude lepsie, ked budes vediet, kolko tu mas priatelov. je to fuk, ze nebyvame mozno tam kde ty a nemozeme sa stretavat. ale sme a to je hlavne;) a neboj, tie "hlupe kramy" dostanes, len nesmies zase schudnut na 37kg, nedajboze na menej. ked si pockas, pridu...aj ja som si musela pockat. a ked som ich prvykrat dostala tak som bola asi taka vysoka a aj som tolko vazila asi ako ty...ale presne si to nepamätam...ale priblizne som bola ako ty. hlavne si nerob z toho starosti, a uz vobec nie zo svojej postavy. ty si ta najkritickejsia co sa teba tyka a ostatni to vidia. ked si to prestanes vsimat ty, tak aj oni;) ty to zvladnes;)

pridavam sa

pusate,nie,ja som na psychiatrii nebola,len na internom,ale pravidelne som chodila psychologicke,najskor do BA a potom do DCA.zlcnik tiez nemam.co sa tyka vahy,dlho som si drzala 50kg,ale pocas strednej skoly som mala vazne rodinne problemy,o ktorych nerada hovorim.vtedy som riadne schudla a stala sa zo mna psychicka troska.trvalo to roky.pocas tychto problemov som bola 3mesiace v rakusku na praxi,kde sa mi podarilo pribrat.prezivala som stavy anorexie,ale nie kvoli snahe chudnut takmer celu strednu skolu.odborne som sa neliecila.vdaka pomoci inych sa problemy scasti vyriesili.teraz som stastna.mozno to znie blbo,ze byvala anorekticka toto robi,ale som kucharka a milujem tuto robotu.dost som pribrala,mam o dost viac ako pred ppp,ale nemam vycitky a ani ziadne bulimicke stavy.a tu v hoteli sme super kolektiv a stale sa len smejeme.ja som so sebou spokojna.nenavidim ppp a drzim palce ludom,ktori s nou bojuju.aby raz boli taki stastni ako ja.majte sa!

mimi69

vis co ja mam o par centi viac ako ty a 48 kil a vobec niesom bachrata len ty sa o seba asi dost nestaras..aj pri 52 kg by si mohla vyzerat skvelo keby si cvicila.tod vse

adrien

ahojte kocky...prosim SPAMETAJTE SA!!! ja som tiez v rici kvoli anorexii,mam depresie a 174cm a vahu 44kil...
dnes som zistila sokujucu spravu...OD TRVALEHO CHUDNUTIA SA UBERA Z MOZGOVEJ KORY A CLOVEK BLBNE___prosim...nestoji to za to...
p.s.:pussate viem, nepozname sa ale stale som si citala tu tvoje spravy a dufam ze sa mas lepsie