ahojte,viem,mnohí ma tu poznáte,ale tí čo nie-mám 17rokov a už 3 roky trpím ppp,na meriam 152cm,na začiatku som mala 46kg,ked som prvý krát začala chudnúť,za pol roka som mala 29kg,potom ma zachránili dr operáciou-vybratím skameneného žlčníka,potom som pribrala na 44kg a zas ma chytili depky z tuku a tak som za pár mesiacov zas schudla na 35kg-to som si pol roka držala,ale potom som dostala chrípku a z nemocnice ma poslali na psychinu do BA-tam som musela pribrať na 45kg,po návrate som si to 2mesiace držala a potom zas tie depky a zas som schudla na 36kg ale na vianoce som pribrala a do marca som zas mala 45kg-chcela som sa už z tých depiek dostať a udržať si zdravú váhu 45,ale zlomila som si ruku a pribrala som na 46kg a zo strachu že budem dalej priberať som sa zas začla obmedzovať a do prázdnin som schudla na 37kg potom som dostala gastritídu a zas som bola v nemocnici,dali mi ultimátum-buť priberiem,alebo zas do tej blavy a tak som sa rozhodla skoncovať s ppp,za 2 mesiace som pribrala 8kg,ale zas je to tu-ten strach,že sa to priberanie nezastaví:(((pred týždňom som mala ešte 45kg-s tm by som bola spokojná...ale včera som sa zhrozila,ked mi váha ukázala 46,5kg,a to jem normálne-neprejedám sa(píšem jedálniky aj do témy-nehanbím sa za to,čo som dnes zjedla),zas mám depky,a strááášné,cítim sa hrozne tlstá:((tolkoto vela som ešte v živote nevážila a pri mojej výške,ved tolko vážia 160cmové baby,a niesú vychrtlé,bojím sa,že ak to takto pôjde dalej skončím ako úplná buchta...ach,ja chcem späť svojich 45kg,ale bojím sa,že zas ked sa začnem obmedzovať,a chudnúť zas spadnem do toho pekelného kruhu ppp:(((..cítim sa ako v pasci...čo mám robííť???poradte mi prooosííím:((((
------------------
Komunita PPP ppp.zdravie.sk
Poradna www.zdravie.sk
Zas som v pasci, čo mám teraz robiť?
takychto ludi,ktori nemaju nic ine na praci,len snazit sa ublizovat inym ludom,je vela nielen tu,ale aj v realnom svete,tak sa na to musis pusate pripravit...pamataj,ze ti ublizia len ti,ktorim to dovolis!
ok baby, teraz uz som zaregistrovana a nikto sa tu nebude pohravat s mojim menom laskavo
alla dakujem ti ze si tomu neuverila, toto je fakt sila co sa tu deje. pusate dufam ze vies ze mas moju plnu podporu a nieco take by som ti nikdy nenapisala
katkaxxx. ludia tak toto je sila. velmi ma mrzi ze sa tu deje toto ;( ja som tie prispevky nepisala ;((( vazne nie. ja som pravidelnym prispievatelom na teme UZKOST, mozte sa tam ist pozriet ;( asi by som sa mala zaregistrovat a pisat uz len tak lebo toto nie je normalne co si niektori ludia dovoluju!!! idioti blbi!!!!!!!!!! moj posledny prispevok je tento: "jezis maria, baby sorry, ten moj druhy prispevok na temu darceky sem vobec nepatril, to malo byt v inom fore, omylom som to napisala sem, prepacte :)" dalej to musel pisat nejaky trapny chudak co asi nema co ine robit len ublizovat ludom. pusate vazne ma to cele tu mrzi a prisaham ze som to nepisala ja. pozri na temu uzkost a porovnaj si ci sa ti zhoduje styl pisania s tym forom a s tymi prispevkami co tu boli pridane za mna.
pusate,kasli na tych,ktori ti chcu zle a mysli len na tych,ktori ti drzia palce a rozumeju ti...takyto ludia,ktori nechapu o com ppp je,to su ozajstni chudaci,ty si bojovnicka,len vydrz...:)
alla,vdaka za podporu,ale ,,katkaxxx,, má pravdu,som chudera s pobabraným organizmom,ale verím,že to rozchodím, a somalské deti za nič nemôžu,a ja si za šecko môžem sama...
teda Klaudike je teda fakt čo zavidieť:))))
neverim ze toto pisala ozajstna katkaxxx!!!neviem kto to pisal,ale ked sa tomu cloveku v tejto teme nieco nepaci a zavidi nasej pusate ze bude coskoro zdrave dievca nech tuto temu potom nenavstevuje!!budem rada
jezis maria, baby sorry, ten moj druhy prispevok na temu darceky sem vobec nepatril, to malo byt v inom fore, omylom som to napisala sem, prepacte :)