ahojte,viem,mnohí ma tu poznáte,ale tí čo nie-mám 17rokov a už 3 roky trpím ppp,na meriam 152cm,na začiatku som mala 46kg,ked som prvý krát začala chudnúť,za pol roka som mala 29kg,potom ma zachránili dr operáciou-vybratím skameneného žlčníka,potom som pribrala na 44kg a zas ma chytili depky z tuku a tak som za pár mesiacov zas schudla na 35kg-to som si pol roka držala,ale potom som dostala chrípku a z nemocnice ma poslali na psychinu do BA-tam som musela pribrať na 45kg,po návrate som si to 2mesiace držala a potom zas tie depky a zas som schudla na 36kg ale na vianoce som pribrala a do marca som zas mala 45kg-chcela som sa už z tých depiek dostať a udržať si zdravú váhu 45,ale zlomila som si ruku a pribrala som na 46kg a zo strachu že budem dalej priberať som sa zas začla obmedzovať a do prázdnin som schudla na 37kg potom som dostala gastritídu a zas som bola v nemocnici,dali mi ultimátum-buť priberiem,alebo zas do tej blavy a tak som sa rozhodla skoncovať s ppp,za 2 mesiace som pribrala 8kg,ale zas je to tu-ten strach,že sa to priberanie nezastaví:(((pred týždňom som mala ešte 45kg-s tm by som bola spokojná...ale včera som sa zhrozila,ked mi váha ukázala 46,5kg,a to jem normálne-neprejedám sa(píšem jedálniky aj do témy-nehanbím sa za to,čo som dnes zjedla),zas mám depky,a strááášné,cítim sa hrozne tlstá:((tolkoto vela som ešte v živote nevážila a pri mojej výške,ved tolko vážia 160cmové baby,a niesú vychrtlé,bojím sa,že ak to takto pôjde dalej skončím ako úplná buchta...ach,ja chcem späť svojich 45kg,ale bojím sa,že zas ked sa začnem obmedzovať,a chudnúť zas spadnem do toho pekelného kruhu ppp:(((..cítim sa ako v pasci...čo mám robííť???poradte mi prooosííím:((((
------------------
Komunita PPP ppp.zdravie.sk
Poradna www.zdravie.sk
Zas som v pasci, čo mám teraz robiť?
pusate: tie lieky sa ti len zidu....a bola si aj u tej obvodnej? co ti povedala? a ludi, ktori tu pisu odkazy na blogy si nevsimaj...vsak uz na ten blog nechodis a...myslim ze keby si chcela, da sa ten blog vymazat, nie? alebo aspon nejako uzamknut...teda malo by sa to dat;) a nerob si z toho starosti, ved ty si sa uz uplne zmenila;)bud stastna;)
a to co som napisala o somalskych detickach som myslela vazne;)si taka ako oni a ostan taka;)
PUSATE,
zuzicka1989..TO SOM PISALA ja len ma neslo zaregistrovat..
pustae,
hovoria mi ze som pribrala,ale nie do oci..ale ja to vidim ze tak na na divne pozeraju..a hlavne vidim to ja..
ale ajked vaha ukazuje tolko,mne sa zda ze mam omnoho viac,ved uz sa ani do rifli za chvilu nevtrepem !!!vies ako ma to rozculuje?!to je tiez dokaz toho ze som pribrala..a chce sa mi z toho plakat..lebo vobec sa necitim takto dobre..ked si sadnem,hned speky..
pusate ty si ma nevidela..ja viem ako vyzeram..a takisto ako sa citis ty zle z toho ze si pribrala,tak aj ja!
ale si bojovnicka,ja som citala uz vela tvojich prispevkov,a predtym co si tu pisala,boli tvoje prispevky uplne ine nez su teraz!vazne!nevzdavaj sa a bojuj dalej!mas na to zvitazit nad ppp..
zuzička1989,vôbec som neni taká bojovníčka a čo by som dala za tvoju postavu,si nechi teraz ani len predstaviť čo by si robila,keby že si taká tustá ako ja,máš 152cm pri svojej váhe,a každý ti hovorí že si tustá ako prasa,že si strááášne pribrala:((ale stavím sa tebe to nikdo nehovorí,skôr že si chudá,toto nepochopím,ako si niekto s takou strašnou podváhou môže mysleť že je tučný,a mať depky,ved ja ked som mala 37-41kgú152 som sa cítila chudá a krásna,a nenapadlo ma,že raz budem naozaj tučná,aj podla tabuliek,ja mám dôvod si mysleť,že som tučná,ale ty dôvod NEMAAS!!!!
pusate,
meriam 169cm..ale to nezalezi ani na tom aku clovek ma vysku,ale ako je so sebou spokojny..a ja urcite nie som!!!je mi zo seba zle!!vyzeram otrasne!!velke brucho,stehna,zadok..nie je to to co byvalo..to nie som ja!!necitim sa v tomto tele dobre...vsade same speky..a z toho este väcsie depky..
ale ty si aspon silna bojovnicka!!tak sa nevzdavaj a bojuj dalej,ked si uz takuto cestu presla!!
tak bola som u tej psychiatričky dneska,a predpísala mi antidepresívum,dáky SERLIFT
užívali ste to dakto??? myslíte,že mi to pomôže???
juj alla prepac, omylom som klikla pri tvojom mene na upozornit administratora :O promin. jasne ze som sa zabavila ;) siva katka nema asi vsetkych 5 pohromade :)
zelena katkaxxx
ahoj aj ty si sa na tom tak zasmiala ako ja?:D
ta siva katka je narusena:Dved je siva:D
pusate na tej stranke www.d-star.blog.cz si to ty alebo nie? ak ano, tak ti musim povedat ze si brutalne chuda a mala by si pribrat. si kost a koza, ak si to naozaj ty
pre sivu katkuxxx
ty co si myslis ze mi sa teraz ozajstnej katke budeme vysmievat?si na omyle!pretoze my sa tu navzajom podporujeme ,a to ze tu kopirujes jej prispevky je ubohe a trapne!urcite to neje nich chore ani narusene lebo ZIVOT JEDNODUCHY NEJE ,a nato to tu je to pisanie ci neviem akych ,,narusenych,, prispevkov,ludia si tu pisu aby si navzajom pomahali!maj sa