Zas som v pasci, čo mám teraz robiť?

Príspevok v téme: Zas som v pasci, čo mám teraz robiť?
pusate

ahojte,viem,mnohí ma tu poznáte,ale tí čo nie-mám 17rokov a už 3 roky trpím ppp,na meriam 152cm,na začiatku som mala 46kg,ked som prvý krát začala chudnúť,za pol roka som mala 29kg,potom ma zachránili dr operáciou-vybratím skameneného žlčníka,potom som pribrala na 44kg a zas ma chytili depky z tuku a tak som za pár mesiacov zas schudla na 35kg-to som si pol roka držala,ale potom som dostala chrípku a z nemocnice ma poslali na psychinu do BA-tam som musela pribrať na 45kg,po návrate som si to 2mesiace držala a potom zas tie depky a zas som schudla na 36kg ale na vianoce som pribrala a do marca som zas mala 45kg-chcela som sa už z tých depiek dostať a udržať si zdravú váhu 45,ale zlomila som si ruku a pribrala som na 46kg a zo strachu že budem dalej priberať som sa zas začla obmedzovať a do prázdnin som schudla na 37kg potom som dostala gastritídu a zas som bola v nemocnici,dali mi ultimátum-buť priberiem,alebo zas do tej blavy a tak som sa rozhodla skoncovať s ppp,za 2 mesiace som pribrala 8kg,ale zas je to tu-ten strach,že sa to priberanie nezastaví:(((pred týždňom som mala ešte 45kg-s tm by som bola spokojná...ale včera som sa zhrozila,ked mi váha ukázala 46,5kg,a to jem normálne-neprejedám sa(píšem jedálniky aj do témy-nehanbím sa za to,čo som dnes zjedla),zas mám depky,a strááášné,cítim sa hrozne tlstá:((tolkoto vela som ešte v živote nevážila a pri mojej výške,ved tolko vážia 160cmové baby,a niesú vychrtlé,bojím sa,že ak to takto pôjde dalej skončím ako úplná buchta...ach,ja chcem späť svojich 45kg,ale bojím sa,že zas ked sa začnem obmedzovať,a chudnúť zas spadnem do toho pekelného kruhu ppp:(((..cítim sa ako v pasci...čo mám robííť???poradte mi prooosííím:((((
------------------
Komunita PPP ppp.zdravie.sk
Poradna www.zdravie.sk

katkaxxx

zaujimave ze niekto tu kopiruje moje prispevky zo vcera co som napisala do temy uzkost. baby nevsimajte si nic, len zelenu katkuxxx prihlasenu ok?

katkaxx

ahojte. no ja som vcera vecer opat mala veselo. uz som lezala o 11tej v posteli a ze zavolam este mame povedat dobru noc. a prve co mi zdvihla tak spustila strasny plac ze otec prisiel zase domov o 11tej (podvadza ju roky), mala uplny hystericky zachvat, hovorila mi ze si asi da lieky a zapije alkoholom a podobne veci..uplne ako zaseknuta mi stale opakovala dokola to iste, ze ona to chcela este zachranit, ze ona sa tak snazila a ze otec si robi co chce a ze co ma robit, ona to nevydrzi, ona sa zblazni, ona nevladze, mozno by sa mala zabit atd atd. ja proste neviem ako jej mam pomoct, uz davno sa mala rozviest a viest iny zivot, lenze ona je na tom otcovi chorobne zavisla!! on jej s prepacenim sere na hlavu a robi si co chce a ona sa ide zblaznit a nevie to prezit. ja chapem ze to je tazke,po tolkych rokoch manzelstva. lenze to sa uz deje roky rokuuuuce..a ona sa s tym nevie zmierit a stale sa trapi. bojim sa o nu,aby nieco nevyviedla, v minulosti mala 2x pankreasovy zachvat a skoro zomrela, teraz sa bojim aby sa jej to nevratilo, nervy ma uz uplne znicene, cudujem sa ze zatial netrpi depresiami, ale to som sa vas chcela spytat - neexistuje nahodou nieco take ako chorobna zavislost na nejakej osobe? nie je nahodou nejaka taka diagnoza? nemate s tym nahodou niekto skusenost z okolia? pretoze toto nie je uz normalne..keby vas roky niekto podvadzal, uplne na vas sral a mal vas za handru, tak by ste sa mu podlizovali, snazili by ste sa stale a ked by to nevislo, tak by ste mali taketo hystericke zachvaty? ved o co sa snazi?! to jej ten clovek stoji za to?! ja viem ze laska je slepa, ale mne toto pripada uz chorobne.. netrapi sa len ona, ale aj ja.. vcera som sa triasla, plakala som, busilo mi srdce a rano som sa zobudila s pocitom hrozy a teraz sa mi zle dycha.. a potom nech mi niekto povie ze sa cuduje ze mam uzkost.. ja sa snazim si pomoct, ale toto je uz trochu moc, vazne, neda sa fungovat mesiace a roky tak ze dieta musi zachranovat matku, to naozaj nie. babka zase chuda (u nej byvam) ma uz 83 rokov a stale ma problem s tym ze jej tecie krv z nosa,v noci, cez den, nevedia jej zistit co to je.. chuda aj ona sa trapi..a mojho brata to akoby vsetko obchadzalo. mozno sa trapi vo vnutri, mozno sa ho to nejak dotkne ale navonok sa to nezda takmer vobec. proste ja vzdy absorbujem vsetko trapenie a on ide dalej.. v urcitom zmysle takych ludi obdivujem, na druhej strane by som tak nevedela zit. prepacte za taky smutny ranny prihovor, ale som rada ked sa mozem niekomu vyrozpravat.

katkaxxx

alla mam napad :) kazdeho blbca co tu napise nieco duchaplne tychu falosna katkaxxx alebo 1 si proste nevsimajme a odteraz vobec nereagujme na ich prispevky, co ty na to? ;)

allla

katkaxxx
ja viem a dufam ze kazde to vieme,ze mi si len pomahame a povbudzujeme sa:)takze hocikto kto tu bude pisat tie urazky a pod.ja hned budem vediet ze niekto sa za danneho cloveka vydava...nikto tej falosnej katexxx neveri:)
uz si sa zaregistrovala?:)

allla

katkaxxx
:)
my sme vedeli,ze si to nepisala ty ale nejaka koza ved my sme tu iba kamosky:)a urcite si nebudeme ublizovat