ahojte,viem,mnohí ma tu poznáte,ale tí čo nie-mám 17rokov a už 3 roky trpím ppp,na meriam 152cm,na začiatku som mala 46kg,ked som prvý krát začala chudnúť,za pol roka som mala 29kg,potom ma zachránili dr operáciou-vybratím skameneného žlčníka,potom som pribrala na 44kg a zas ma chytili depky z tuku a tak som za pár mesiacov zas schudla na 35kg-to som si pol roka držala,ale potom som dostala chrípku a z nemocnice ma poslali na psychinu do BA-tam som musela pribrať na 45kg,po návrate som si to 2mesiace držala a potom zas tie depky a zas som schudla na 36kg ale na vianoce som pribrala a do marca som zas mala 45kg-chcela som sa už z tých depiek dostať a udržať si zdravú váhu 45,ale zlomila som si ruku a pribrala som na 46kg a zo strachu že budem dalej priberať som sa zas začla obmedzovať a do prázdnin som schudla na 37kg potom som dostala gastritídu a zas som bola v nemocnici,dali mi ultimátum-buť priberiem,alebo zas do tej blavy a tak som sa rozhodla skoncovať s ppp,za 2 mesiace som pribrala 8kg,ale zas je to tu-ten strach,že sa to priberanie nezastaví:(((pred týždňom som mala ešte 45kg-s tm by som bola spokojná...ale včera som sa zhrozila,ked mi váha ukázala 46,5kg,a to jem normálne-neprejedám sa(píšem jedálniky aj do témy-nehanbím sa za to,čo som dnes zjedla),zas mám depky,a strááášné,cítim sa hrozne tlstá:((tolkoto vela som ešte v živote nevážila a pri mojej výške,ved tolko vážia 160cmové baby,a niesú vychrtlé,bojím sa,že ak to takto pôjde dalej skončím ako úplná buchta...ach,ja chcem späť svojich 45kg,ale bojím sa,že zas ked sa začnem obmedzovať,a chudnúť zas spadnem do toho pekelného kruhu ppp:(((..cítim sa ako v pasci...čo mám robííť???poradte mi prooosííím:((((
------------------
Komunita PPP ppp.zdravie.sk
Poradna www.zdravie.sk
Zas som v pasci, čo mám teraz robiť?
tfuj,tato otrepana pesnicka pusate velmi trapi a stoji pri nej vela ludi,ktori jej problem vedia pochopit a nepoklada to za dristy.Najvacsim dristom si tu ty.Hladaj si inu zabavu.
tfuj a ty co furt omielas tie svoje trapne vtierkovske prispevky? to uz nikoho nebavi citat tie tvoje dristy..joj joj,si nemysli že si zaujimava.. dviha ti to sebavedomie, urazata ine dievcata, ty chudacik? Ha ha, ak ti ide len o to..Lebo fakt neviem oco ti tu vlastne ide.. ?
pusete,co furt omielaš do kola tú svoju otrepanú pesničku,to tu už nikoho nebaví počúvať tie tvoje drísty...joj joj,si nemysli že ťa budeme lutovať ha ha,ak ti ide len oto...lebo fakt nefiem oco ti tu vlastne ide??
cawte, od soboty užívam tie lieky,a od tedy som ani raz neplakala,ibaže si myslím,že to nie tými liekmi,ale tým,že je víkend a nedeptajú ma spolužiaci...neni som si istá...
ssia,len aby som do vtedy,kým sa mi napraví metabolizmus nebola už úplná tučibomba:(((ak sa to priberanie nezastaví:(( strasne sa bojím,že mi stúpne váha nad 50kg,tak to bych asi nevydržala a...:((
pusate, kašli na spolužiakov postihakov, veď oni raz tiež dospejú a snáď im Boh vnúkne do mysle pojem empatia a nie iba sebeckosť;)len buď naďalej sama sebou...a tá lekárka má asi pravdu s tým metabolizmom, nemôže to byť tak hneď. a keď sa upraví, ľahko sa dostaneš na svoju normálnu hmotnosť(45kg?) svet je nádherný;)
hups,zajtra...pozajtra pôjde na tú kontrolu,ja,že je dnes už nedela,jaká som domýlená:D
ssia,tá doktorka mi vravela samé otrepaniny a nič moc,no a že by mi chudnutie mohlo teraz uškodiť ked som vraj ešte,,rozhádzaná,,či čo a že to trvá minimálne pol roka kým sa mi metabolizmus napraví:(tak musím vraj čakať,ale newem ako to všetko vydržím,ach nech už sú prázdniny aby som nemusela počuvat tých blbých spolužiakov a spolužiačky a ich urážky,a budem mať čas na šport rodinu a tak,inak oco pôjde zajtra na kontrolu s rukou,tak som zvedavá,kedy mu dajú preč tú sadru...kiežby ju už na vianoce nemal...
a čo sa týka toho blogu,nezmazala som ho ,aby slúžil ako príklad,že aj zarytá pro ana a mia sa dokáže zmeniť a dostať sa z ppp...
puma,
meriam 169cm a vazim49,5kg..hrozne vela..a citim sa ako prasa..myslim ze to vaha zle ukazuje,,a vazim viac..mne sa to tak zda..lebo citim sa ako by som mala 60kg!
zuzicka ake kolko vazis a kolko merias?
pusate si blog mazat nebude, lebo sama dobre vie, ze je otazkou času ked sa k tomu vrati