ahojte,
zacala som od pondelka chudnut...moja povodna vaha bola 73,5 kg a sucasna je 70...pri vyske 175 cm...
poradite mi nejake recepty?cviky?moje problemove partiesu od pasa dole
pre schudnute aj chudnuce
babiky, tak čo ste dnes papali? Ja ráno mandlové musli z mliekom , obed kapustová polievka a teraz nízkotučný jogurt s cerealiami a pila som veľa vodičky...a jedla by som sladké až by sa hory zelenali ale nedám si!!!
no tak 70kg, tak to sem teda hod :-) aj s ubytkom..
mi to nedalo a isla som sa pomerat asi tak po dvoch tyzdnoch a som spokojnejsia..nejake centimetriky isli dole =))
caute babule.ked tut ak cita tie vase miery..ach ved ja mat take tak som stastna =(
bobika, povedala by som, ze je to celkom dobry napad. snad ma ta chut na sladke rychlo prejde, lebo dnes som mala teda strasnu..:-)
kamaratka, ja som pred rokom nejedla sladkosti a schudla som 16 kil, ale zeby som ich prestala chciet, to mne nehrozí:-))
holky, ja som si dala zavazok, ze sladke si dam len v nedelu za odmenu ze som vydrzala cely tyzden. A vazit sa chcem len v sobotu. Tak drzte palce:)
kamaratka do dazda, tak aj tebe vsetko naj...ja by som ešte navrhovala, písať si každý deň na konci dňa, čo sme ktorá zjedli...lebo ja ososbne tiež toho sladkého s prepáčením požeriem a potom gúľam očami na váhu.
bobika, 7. novembra :-)))tak secko naj. :-) s tymi sladkostami idem na to, dnes som mala len vlocky s mliekom a medom na ranajky, co sa tyka sladkeho, takze mozem si povedat, ze odo dnes nejem sladke. :-)
kamaratka do dazda to je inak fakt uplna pravda, ze ked nejes dlhsi cas sladkosti tak prestanu uplne chybat. ja to poznam z vlastnej skusenosti.ked som pred tym schudla zo 68 na 60 (za 2 mesiace)tak som vylucila uplne pecivo a sladkosti a po takych 2 az 3 tyzdnoch som vobec nepocitovala ze by mi chybali, proste som si nato zvykla, len tie 2 tyzdne bol horor ale potom uz bolo uplne v pohode.