Prirodna farba na vlasy - Henna

Príspevok v téme: Prirodna farba na vlasy - Henna
rihanka

Prosim vas, chcela som sa spytat, ze ci si mozem dvakrat po sebe prefarbit vlasy hennou..ci sa nic nestane...pretoze teraz ich mam rysave a to som si davala hnedu..lenze predtym som ich mala blond..takze mozno keby som si este raz ju dala, boli by hnede, neviete niekto kto uz ma s tym skusenosti?dakujem vopred
--------------------
Nežiadúce účinky farby "black henna" - www.zdravie.sk

xyzz

Mirka
No mala som chem. farbou medenú, teraz som si dala na to bordovú hennu, takže mám také červeno oranžové vlasy... ale chcem naspäť hnedé... prekryje mi to či ani nie?

mirka 23

A ano, môžeš dať dva týždne po sebe... ono potom ako budeš mať tie dve tri vrstvy tak už bude henna chytať pekne. A maš svoje vlasy? teda nefarbene chemickou farbou?

mirka 23

No prave som išla pisať, že cele balenie 100g je vela na jedenkrát. Takže jedno balenie vydrži na dve použitia.
xyzz, tak si daj hennu na noc, nechaj pôsobiť čo najdlhšie, ked ju nanesieš, tak prefenuj hlavu s fenom, lebo pri teple henna lepšie chyta. Určite je to ovela lepšia alternativa ako chemicka farba. A vlasy budeš mať krasne leskle a hlavne teraz na slnku sa ti budu ligotať...

mirka 23

No prave som išla pisať, že cele balenie 100g je vela na jedenkrát. Takže jedno balenie vydrži na dve použitia.
xyzz, tak si daj hennu na noc, nechaj pôsobiť čo najdlhšie, ked ju nanesieš, tak prefenuj hlavu s fenom, lebo pri teple henna lepšie chyta. Určite je to ovela lepšia alternativa ako chemicka farba. A vlasy budeš mať krasne leskle a hlavne teraz na slnku sa ti budu ligotať...

VveronikaA

baby :) este sa chcem spytat, ked si budem hennu nanasat, tak si mam dat na vlasy cele balenie 100g alebo staci 50g?:) (vlasy mam cca po lopatky)

xyzz

Mirka

ja sa práve že bojím že mi to chytí nejak slabo =D Chcem to pekne sýte =) Ale tak asi si objednám 2 a dám 2 týždne po sebe... to by mi mohlo hádam chytiť...

mirka 23

xyzz, ano niečo take, mono o trošinka tmavšie? Ale bať sa nemusiš podla mňa, lebo na prvýkrat ti to nechyti uplne sýto ako chemicka farba... Pri henne ide skôr o výživu vlasov a lesk. Farba sa ti zafixuje asi na tretikrát.

xyzz

isabelle

taká? alebo svetlejšia/tmavšia?
nd01.blog.cz

(sorry že otravujem ale nechcem zbytočne vyhadzovať peniaze za "mačku vo vreci")

isabelle

xyzz
Skor taka cokoladova..castejsim pouzivanim moze byt i tmavsia. Zalezi teda aj na tom ako casto by si ju pouzivala a aky mas podkladovy odtien vlasov.
Velmi dobra alternativa, keby si nechcela pouzivat casto hennu, je striedat hennu s bezfarebnymi rastlinnymi zabalmi napr. s Bezfarebnou hennou, alebo s inymi druhmi takychto zabalov.