Prosim vas, chcela som sa spytat, ze ci si mozem dvakrat po sebe prefarbit vlasy hennou..ci sa nic nestane...pretoze teraz ich mam rysave a to som si davala hnedu..lenze predtym som ich mala blond..takze mozno keby som si este raz ju dala, boli by hnede, neviete niekto kto uz ma s tym skusenosti?dakujem vopred
--------------------
Nežiadúce účinky farby "black henna" - www.zdravie.sk
Prirodna farba na vlasy - Henna
ahojte :) urcite je to niekde v teme spomenute, ale nemam chut to cele prehladavat, tak sa chcem opytat: ako velmi sa vymyva hena?
mam vlasy zafarbene na cierno chemickou farbou, a chcem prejst na henu, ale chcela by som radsej hnedy alebo medeny odtien, nie ciernu. Povodnu farbu vlasov mam tmavohnedu, taku skor zasednutu, nevyraznu. Ak si budem davat teraz ciernu henu a s nou preckam kym mi odrastu chemicky zafarbene vlasy, bude sa mi vymyvat po celej dlzke vlasov? Myslim tym ci cast vlasu ktoru zafarbim viackrat henou, nechyti natrvalo ciernu farbu. Alebo si mam davat rovno hnedu?
už som nechcela používat vobec chemické farby a teraz fakt neviem,čo mam robiť.
ahojte-dievčata ja som nedala na hennu dopustit,ale chcem si dat predlžit vlasy,a chcem peknu farbu,myslíte že už by som to pokazila nejakou chem.farbou bez amoniaku???Ja neviem,čo mám robiť,som nervozna,lebo už som nechcela trápiť moje vlasy chem.prípravkami a teraz som nanič.Páčia sa mi dlhé vlasy,ktoré som mala iba po lopatky,a vždy som musela strihat,lebo končeky vždy boli rozštiepene,a teraz naozaj neviem.Čo mám roboiť??:(
VveronikaA
ja som si ju dávala s marenou na medenú chemickú, chytilo mi to len trocha dočervena, skôr tak do oranžovočervena... ale častejším používaním by z toho bola možno bordová..
xyzz: a pekne ti chytila ta bordova ?? ja si ju chcem teraz davat ale neviem co to spravii :)
aha.. tak nabudúce skúsim 50g, ak tak potom dorobím...
teda tú bordovú som si nedávala 100g, ale len 50g a to som zmiešala ešte s 50g marenou...
ja neviem,ked telo bojuje s infekciou-neviem,preto som to nechala tak.Ale to už je jedno,na druhý týždeň si dam henku.Už sa veľmo teším.Juchú-milujem hennu.
A 50g na vlasy po lopatky stačí? Ja som si dávala 100g bordovej, ešte som tam niečo prisýpala a zostalo mi máličko...