Prosim vas, chcela som sa spytat, ze ci si mozem dvakrat po sebe prefarbit vlasy hennou..ci sa nic nestane...pretoze teraz ich mam rysave a to som si davala hnedu..lenze predtym som ich mala blond..takze mozno keby som si este raz ju dala, boli by hnede, neviete niekto kto uz ma s tym skusenosti?dakujem vopred
--------------------
Nežiadúce účinky farby "black henna" - www.zdravie.sk
Prirodna farba na vlasy - Henna
3/4 baliku, to je tak na dlhe vlasy, asi tak pod lopatky, zaleži aj ake huste ich maš. Myslim že to je takakurat, aspoň ti to dobre chytí a nechaj posobiť minimalne 4 hodiny, najlepšie čo najdlhšie a daj si čiapku na hlavu, lebo z uteraka boli hlava :) a ešte to možeš sem tam prefenovať, lepšie ti to chyti.
Tak som si rozrobila 3/4 balíku, a použila som celú... aj keď sa mi zdá že nemám príliš dlhé vlasy a spotrebu dosť veľkú... O.o
Ešte mám jednu otázku... zajtra si idem farbiť vlasy, tak som si dneska vymiešala hnedú hennu + kakao + maska Genera + čierny čaj... ale zdá sa mi že som jej spravila dosť veľa a je mi ju ľúto potom vyhodiť... môžem ju nejak zachovať na ďalšie použitie? Nejak zmraziť alebo čo?
dneska som mala celu noc na hlave hnedu hennecolor ( mam take stredne tmave hnede vlasy )a vobnec mi to nechytilo :( :( :( :( ale vlasy su apson pekne jemne, rovne a leskle
Ja sa chcem spýtať... keď si to dávate na noc (dávate si to niekto na noc?) tak ako si to dávate aby sa vám nezašpinila posteľ? Lebo keď som to mala len tak na hlave tak celý uterák bol od toho špinavý... a nerada by som si zasvinila od toho posteľ, vankúš a perinu..
velmi pekne dakujem :) tak v sobotu si idem po hnedu henu a v nedelu si to napatlam na vlasy.. len dufam ze mi to chyti na tmavsie.. necham aspon 5 hodin :) lebo teraz mam cervene korienky a cierne konceky.. ako magor :) uz som raz davala henu, ale nechcela som ciernu.. tak to tak dopadlo.. chytilo mi to silnejsie ako som cakala :)
Na suche vlasy som psychicky pripravena, uz teraz ich mam suchsie, ani nie tak tie zafarbene ale skor pokozku... presla som asi po 4 rokoch z head&shoulders na alverde :) a plus ta hena minule..
Zatial este obcas pouzivam gliskur v spreji na lahsie rozcesanie.. ale asi to skusim vymenit za vlasovu masku -odkaz odstránený- , vraj to netreba oplachovat.. tak drz palec ;)
purblanka, ja som ti odpisovala hned, ale nedalo mi tu prispevok tak som potom stratila nervy :-)
Tak ja som tiež rozmyšlala tak ako ty, chcela som si dať predlžiť vlasy, lebo som mala presne taky istý problem, proste vlasy nenarastli a ked o cm vyrásti, tak už potrebovali podstrihnuť. Lenže od kedy davam hennu, tak mi v pohode rastu. Každy sa ma pýta, odkial mam take vlasy. Teraz mam skoro po pas... A inak, videla si baby, ktore si dali dole tie predlžne vlasy? Lebo to je fakt nepekný pohlad potom... a nestalo by mi to za to. Takže moja rada, ušetri si peniažky na niečo ine... a hennuj a uvidiš, že ti vlasy podrastu a zhustnu a navyše budu peke leskle.
Davaj si rovno hnedu hennu. Čierna velmi nechyta. Ono ked ti budu odrastať vlasy, tak henna ich zjednoti. Henna sa vymyva, ale ked ju budeš davať pravidelne každy mesiac, tak to ani nezbadaš. A vlasy budeš mať zdrave. Ale tie čo maš chemicky farbene, tak budeš mať trochu suchšie na začiatku po zmyti henny, tak odporučam dať dobru masku (Gestil Wonder alebo Generu)