Prirodna farba na vlasy - Henna

Príspevok v téme: Prirodna farba na vlasy - Henna
rihanka

Prosim vas, chcela som sa spytat, ze ci si mozem dvakrat po sebe prefarbit vlasy hennou..ci sa nic nestane...pretoze teraz ich mam rysave a to som si davala hnedu..lenze predtym som ich mala blond..takze mozno keby som si este raz ju dala, boli by hnede, neviete niekto kto uz ma s tym skusenosti?dakujem vopred
--------------------
Nežiadúce účinky farby "black henna" - www.zdravie.sk

Annika1987

Ellaa, ja som si dala ako prvu hennu na vlasy hennu z DM. a musim povedat, ze aj pri nej som pozorovala, ze su vlasky pekne a aj farba pekna. urcite nou nic nepokazis :). teraz som si dala pravu hennu a je to fakt ine. lepsie :)

*inko

ella jasne skus :)
ja som verna stranke hennayvette bodka sk

baby ktore hennujete pravidelne, otazka na vas
ako dlho vam po hennovani smrdi hlava? ja som si od hennovania umyvala vlasy trikrat a stale to citim

Ellaa

ahojte, je henna z drogerie zlá? ja som to ešte neskúšala, ale chcela by som...mam husté, suché vlasy,a lámu sa mi..sú po lopatky... končeky su rozštiepene, pričom si vlasy ani nefarbím, nežehlím, nefenujem... nič.... ak by som chcela kvalitnejšiu hennu, kde sa da objednať alebo kúpiť?:-)..mam to vobec skúšať?:-)

Annika1987

tak ju mam prave na hlave, tu, co som si dnes vyzdvihla na poste :) zamiesala som celych 100 gramov, bolo toho bohato :) ale mam dlhe vlasy a su pomerne dost huste. najskor som to mala prilis huste, neslo to ani nanasat, doliala som tam teda este horucej vody. inak som to cele zaliala silnou ciernou kavou. a teraz mi to trosilililinku steka na jednej strane, ale inak to bola super konzistencia na nanasanie. tak sa tesim na zajtra rano :)

Ve

ja som použila krémovú hennu, no neviem čím to je, odrastené korienky mi slabšie chytili, možno tým, že som ju mala len 30minút

no v porovnaní s práškou je to omnoho lepšie :-))))!

malickaaaaa

Heatherka ked vyskusas tak sa ozvi :) ja by som sa potom tiez dala na to nahovorit lebo praskova henna mi malicko chyta... :(
a vobec nie na vlasy ktore boli farbene peroxidom predtym...

Heatherka

baby a co vravite na cremovu hennu ? prave som zmyla praskovu , vsade kopu zrniecok, nikdy to neviem poriadne vymyt a na druhy den, si to musim doslova zoskabavat z hlavy:D
rozmyslam, ze si vyskusam aj cremovu aj ked asi az tak velmi prirodne tp uz nebude...