Prirodna farba na vlasy - Henna

Príspevok v téme: Prirodna farba na vlasy - Henna
rihanka

Prosim vas, chcela som sa spytat, ze ci si mozem dvakrat po sebe prefarbit vlasy hennou..ci sa nic nestane...pretoze teraz ich mam rysave a to som si davala hnedu..lenze predtym som ich mala blond..takze mozno keby som si este raz ju dala, boli by hnede, neviete niekto kto uz ma s tym skusenosti?dakujem vopred
--------------------
Nežiadúce účinky farby "black henna" - www.zdravie.sk

WT

takze prve henovanie za sebou :) som milo prekvapena ze medena henna pomerne dobre chytila aj na moje cervene vlasy. Spokojnost zatial velka:))

gloss

betkacat - tiež bojujem so sedivkami :D preto si teraz skusam miešať vlastný odtieň s použitím katamu-buxusu ten by mal napomoct aby lepšie farba chytila na sedivky ale aj tak budu vždy o niečo svetlejšie :) ale zase nechcem sa vrátit ku chcemke radšej budem mat prírodný-hennový melír :)

betkacat

ja mám tmavšie hnedé vlasy a po gaštanovej som mala pekný gaštanový lesk...bohužial mi zle kryla občasný šedivý vlas tak som musela prejsť na normálnu farbu, inak som bola velmi spokojná

gloss

rew - dvojfázové farbenie som neskúšala ale ak máš kvalitnu hennu najlepšie BAQ alebo tetovaciu ktorá je vhodná aj na vlasy + kvalitné indigo tak by to malo byť ako uhoľ čierne :) a čím tmavšie vlasy-podklad tým lepšie.
Ja som dnes tiež použila indigo ale miešala som ho s hennou a katamom práve to mám na hlave som zvedavá co z toho vyjde :)

rew

ahojte. skusali ste niektora farbit vlasy cistym indigom? pozerala som si na webe nico o dvojfazovom farbeni, kde sa da najskor cista hena a potom ciste indigo. mate to niekto odskusane? su aj vtedy cervene odlesky?

orina

wawawa: ja som si dávala čiernu hennu už asi 3 krát mala som tmavohnedé vlasy teraz ich mám tmavé ale na slnku mám stále odlesky mne sa zdá do červena s hennou asi nikdy nedosiahnem takú čiernu ako chemickou farbou

wawawa

baby, ak aj aspoň trošku chytí tá čierna henna, tak aké má odlesky? nejaké teplé (zlaté, hnedé) alebo chladné (strieborné)?

Najčítanejšie články