Prosim vas, chcela som sa spytat, ze ci si mozem dvakrat po sebe prefarbit vlasy hennou..ci sa nic nestane...pretoze teraz ich mam rysave a to som si davala hnedu..lenze predtym som ich mala blond..takze mozno keby som si este raz ju dala, boli by hnede, neviete niekto kto uz ma s tym skusenosti?dakujem vopred
--------------------
Nežiadúce účinky farby "black henna" - www.zdravie.sk
Prirodna farba na vlasy - Henna
nebud sklamana, ale dm ti asi moc nechyti...ale nech ta to neodradi :) tmava farba sa "vyraba" miesanim henny a indiga. Objednaj si hennu a indigo a potom skus dvojfazove farbenie na cierno. To znamena, ze si namiesas den dopredu cistu hennu (pridaj oleje, caje podla uvazenia a trosku guarovej gumy-bude sa ti lepsie nanasat, tu kupis v bio shope). Cim dlhsie nechas hennu odpocivat, tym tuhsie cerveno chyta. Napatlas na vlasky, nechas tak 3 hodinky...kolko sa Ti bude dat. Potom umyjes, presusis a prejdes k indigu. Indigo vymiesas naprikald s ciernym cajom POZOR! Nesmie byt horuci, tak do 60 stupnov, lebo horuce a kysle indigo nici! Tmavsie to bude, ak das trosku soli. Opat napatlas na hlavu a nechas co najdlhsie...aj ked niekto tvrdi, ze indogo farbi len 3 hodiny, istota je istota :) umyjes a malo by to byt tmave...az cierne. Toto je najistejsi sposob farbenia na tmavo hennou a indigom.
cavte baby....zacinam s hennou . Najprv na zaciatok som si kupial tu dm-kovsku ale len na zaciatok.Dalsiu si chcem objednat ale neviem ktora je najlepsia.Svoje vlasy chcem mat co najviac cierne. Co mam urobyt aby to co najviac chytilo a kolko to mam nechat posobyt ? Planujem ju davat kazde 2 tyzdne ,za kolko to budem mat cierne ? a naozaj pomaha na regeneraciu a rast ?....diki moc
Ahojte,chcem sa spýtať jednu vec,rada si vlasy farbím henou,používam rôzne šampóny,no teraz som dostala na Vianoce masku kerastase a aj indickú hennu s bylinkami,môžem si zafarbiť vlasy hennou a cca za 3 dni dať tú spevňujúcu kerastase masku? Ďakujem
hennu jednoznacne odporucam...-odkaz odstránený-
co hovorite na hennu z dm-ky?
s hennou mam len dobre skusenosti:-odkaz odstránený-
uz mam z tej henny taku dilemu, ze ani nespavam, na jednej strane ju strasne chcem na druhej vsak ratam s tym , ze raz moje vlasy osediveju a to uz by som volila radsej normalnu farbu, uz naozaj neviem..
ja som si odtial hennu objednavala,aj indigo, aj oleje, sampony a ine veci...len mne ta henna nechytala - ani uterkram mi nechytila tak ako som chcela a vzdy som postupovala podla rad pani yvette. Jednoducho mi sedi Lush. Farbim na tmavo s caca noir. Objednavam zatial cez cechy, takze je to celkom "palka" :/