Prirodna farba na vlasy - Henna

Príspevok v téme: Prirodna farba na vlasy - Henna
rihanka

Prosim vas, chcela som sa spytat, ze ci si mozem dvakrat po sebe prefarbit vlasy hennou..ci sa nic nestane...pretoze teraz ich mam rysave a to som si davala hnedu..lenze predtym som ich mala blond..takze mozno keby som si este raz ju dala, boli by hnede, neviete niekto kto uz ma s tym skusenosti?dakujem vopred
--------------------
Nežiadúce účinky farby "black henna" - www.zdravie.sk

mirka 23

chytilo? Tak super. Ak si mala hennu od yvette, tak by to aj malo troška chytiť. Ale hlavne vlasy budeš mať zdravšie a leskle.

mirka 23

Inkognito, ma to byť ako blato, nič neboj. Ono na rukach ti bude ostavať ta červenkasta farba.
Nechaj si to na vlasoch čo najdlhšie, minimalne 4 hodiny.. no pozerm, že bud si to davaš na noc, alebo len kým pojdeš spať.. že. Na prvykrat ti to možno nechyti sýtu farbu, ale aspoň vyživí vlasy. Na druhýkrat ti to chyti lepšie. A vlasy poriadne oplachni a len raz umy šamponom, ono to ešte potom trocha reaguje, aj ked je henna preč.

iinkognito

uz som nasla :) ale nejak sa mi nezda farba tej vymiesanej fenny..nemalo by to byt cervenkaste? je to zatial taka blatova farba :)) no nic..idem to napatlat..prinajhorsom pojdem dohola :)

iinkognito

ahojte baby :) idem to prvykrat skusit s tou hennou.... kolko gramov si mam zmiesat? :D citam si rozne navody, ale k tomuto som sa nedostala..poradte mi prosim

Juny77

Ahojte, chcela by som sa opýtať, mám tmavšie hnedé vlasy a chcela by som zmeniť farbu...viem, že henna nezosvetluje, ale akú hennu by som mala použiť aby chytili aspoň trošku svetlejší odtieň, troška do ryšava,ale určite nie do červena? ďakujem