Prosim vas, chcela som sa spytat, ze ci si mozem dvakrat po sebe prefarbit vlasy hennou..ci sa nic nestane...pretoze teraz ich mam rysave a to som si davala hnedu..lenze predtym som ich mala blond..takze mozno keby som si este raz ju dala, boli by hnede, neviete niekto kto uz ma s tym skusenosti?dakujem vopred
--------------------
Nežiadúce účinky farby "black henna" - www.zdravie.sk
Prirodna farba na vlasy - Henna
Ahojte, je normálne keď mi po henne keď si ju zmývam vypadá dosť vlasov?
ach, odkaz odstránený.. je to na yvette: INDIGO - Tmavohnedé, 250 g - Pri nákupe tohto výrobku získavate zdarma 1 ks čiernej pakistanskej henny 100 g.
čaute, práve som natrafila na toto -odkaz odstránený- ak to kúpim, už si nemusím dokupovať inú hennu, ked je k otmu tá pakistanská,hej? a mám to tiež dvojfázovo robiť? alebo to zmiešať dokopy a napackať na hlavu?
doteraz som používala len DMkovú :(
presne tak . dala som vela oleja. Len koli tomu boli take mastne,ale po umytí us su v pohode :)Pouzila som hennu tu dm-kovsku, no nestoji za moc. ale us idem objednat druhu - hennecolor , ta je asi najkvalitnejsia , za dva tyzdne idem aplikovat dvojfazovim sposobom, tak ako si mi poradila, s indigom a potom napisem :D
brokele: asi si dala priveľa oleja :) Stáva sa, nevadí, len to umy šampónom. Mne po LUSH vždy omastejú vlasy (je tam veľa výživných látok) a tiež musím umyť šampónom...akú si dala hennu a s čím si miešala?
ahoj pls teras som si dohenovala vlasy a ma ich take akokebi som si na ne viliala kibel oleja -pomoc :D
nie je za čo, ja tiež hennou a indigom stmavujem :) Mne sa najviac osvedčila LUSH...tú nemusím ani dávať na dvakrát, ale nedá sa na SVK zohnať, skús teda tú od yvette - je to e-shop, už ho tu spomínali. Mne však moc nechytala-ale ja mám divné vlasy :P Hennu môžeš kľudna dávať aj každý týždeň, vlasy ošetruje-neničí...ale mne napríklad stačí raz za mesiac...veľa zdaru.;)Ináč-super rady sú na dlouhevlasy.cz
dakujem za super navod..a ako caso si mam nou farbit a aka znacka henny sa ti najviac osvedcila ? diki mooc :D