Prosim vas, chcela som sa spytat, ze ci si mozem dvakrat po sebe prefarbit vlasy hennou..ci sa nic nestane...pretoze teraz ich mam rysave a to som si davala hnedu..lenze predtym som ich mala blond..takze mozno keby som si este raz ju dala, boli by hnede, neviete niekto kto uz ma s tym skusenosti?dakujem vopred
--------------------
Nežiadúce účinky farby "black henna" - www.zdravie.sk
Prirodna farba na vlasy - Henna
baby prosim vas, su velke rozdiely v tych jednotlivych druhoch? mam na mysli napr. Hennu medenocervenu, ktoru som pouzivala oproti napr. HESH medenocervenej? aky je v tom rozdiel, ked cena 250 g. Henny je skoro rovnaka ako cena iba 100 g Hesh- lepsie chyta? alebo cim to je?
rozmyslam ci nekupim tu drahsiu- zaujimaveje, ze na tych odrastenych vlasoch, kde mam este farbu ( mierna rysavu)- lepsie vidno hennu, nez pri korienkoch kde mam svoju farbu ( rysavohnedu, ale skor hnedu), o cosi tmavsiu
aha tak teraz neviem čo spravím, pretože som si chcela zachovať moju originálnu farbu vlasov...ale aj tak ďakujem za rady :)
teraz v zime mám trošku tmavšie...ale aj tak je to taký špinavý blond
žiaľ kúpila som si tú z DM-ky...pretože u nás v meste sa nikde inde nedá zohnať...ale zo začiatku som chcela len vyskúšať ako to bude pôsobiť..
kúpila som si bezfarebnú hennu...v návode sa píše, že znovu použiť po 3-4 týždňoch...ale ja potrebujem zregenerovať vlasy čo najrýchlejšie...na jednu akciu...mohla by som ju znova použiť už skôr...napr. po takých 18tich dňoch?
Žeby sme po nej "presrsťovali"? :D