Prosim vas, chcela som sa spytat, ze ci si mozem dvakrat po sebe prefarbit vlasy hennou..ci sa nic nestane...pretoze teraz ich mam rysave a to som si davala hnedu..lenze predtym som ich mala blond..takze mozno keby som si este raz ju dala, boli by hnede, neviete niekto kto uz ma s tym skusenosti?dakujem vopred
--------------------
Nežiadúce účinky farby "black henna" - www.zdravie.sk
Prirodna farba na vlasy - Henna
mirka, je to farba, ktorej zaklad tvori henna s primesami napriklad cierneho caju,skorice atd. na nete sa da najst aj zlozenie, ale henna tam je hlavna zlozka. inak ak chce niekto vyraznu zmenu farby, ci dokonca zosvetlenie, henna naozaj nie je riesenie. podla mna je to skor pre baby, ktore chcu svoju farbu zvyraznit, pripadne jej dodat zlatohnedy ci rysavy odlesk a zlepsit kvalitu
meduska, neber to tak tragicky, ja som tiez najprv bola prekvapena, ako slabucko henna farbi, ale ja mam na druhej strane tmavohnede vlasy, takze farebny efekt nie je vyrazny, ale kvalita sa mi urcite zlepsila. ale pamatam si, ze ked som si dala hennu prvykrat a potom ma zas napadlo si nafarbit vlasy, tak som to aj tak skusila, aj ked som citala, ze by to nemalo chytit a chytilo mi to velmi dobre. no mozno to zavisi od agresivity chemickej farby, ja som pouzila cokoladovohnedu, cize v podstate ciernu a to uz su dost agresivne farby. za skusku nic nedas, aj ked ja uz si nebudem davat chemicku farbu na vlasy, kym nebudem sediva, lebo som megaspokojna s kvalitou vlasov teraz :)
Tak som to tu vsetko precitala a kukam ako puk-vcera som si dala henu-mahagon-absolutne ziadny oddiet na mojich ryšavych vlasoch skoro do blond - vlasy mam vlnite-tak si vravim-pojdem si ich zafarbit-ha-takze mozem ist "do prdlele"?lebo mi to asi vobec nechyti, ze? chcla som prejst na cokoladovo hnedu s medennym melirom
ked pouzivas henu vlasy sa nou vlastne napusia,preto musia vyrast ked chcete pouzit chemicku.henou sa neda viditellniejsie zmenit odtien ale dodava krasny lesk..na hnede vlasy je najlepsia.; moja sestra ju ma na hlave aj cely den.a ziadne problemy nema len sa ujej lepsie zregeneruju za dlhsi cas.blond vlasy mozu chytit na rysavo preto treba odsledovat cas posobenia.najprv ju mat na hlave kratsie postupne predlzovat,,na blond je lepsie pouzit tu blondavu farbu ako priesvitnu lebo ta zvykne chytit na rysavo a garantujem ze vam to neprefarbi na farbu aka je na krabicke,,mam odskusane,, .
takze, ja by som odporucila dievcatam, co chcu vyskusat fakt kvalitnu farbu na vlasy henna, nech sa vykaslu na tu tescovu a dmkovu a kupia si bud v blave alebo cez internet farbu znacky logona. je sice o dost drahsia, ale je jej aj ovela viac, takye s nou nemusite setrit, ked nahodou nemate skusenosti s hennou a v obale najdete dva pidi sacky ktore vam nevyjdu ani na pol hlavy. ja ich mam oskusane obe a musim povedat ze farba logona je naozaj kvalitnejsia a ked maju na obale napisane, ze to je hneda farba, tak je naozaj aj hneda a nie stale tak isto zelena. a tiez som oskusala aj sampon a balzam na vlasy henna a ten sampon naozaj nie je nic moc, jednak ze pekne nevonia (co henna samozrejme nemusi) ale ani nie je kvalitny. mala som z neho len zachlpene vlasy. balzam bol v pohode, ako normalny bezny balzam na vlasy.
Mirka.Farbu som si kúpila,chcela som ten balzam,no v Tescu ho nemali a nenašla som tam ani šampón Henna.Budú to mať v DM-Drogérii?