Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prirodna farba na vlasy - Henna

Príspevok v téme: Prirodna farba na vlasy - Henna
rihanka

Prosim vas, chcela som sa spytat, ze ci si mozem dvakrat po sebe prefarbit vlasy hennou..ci sa nic nestane...pretoze teraz ich mam rysave a to som si davala hnedu..lenze predtym som ich mala blond..takze mozno keby som si este raz ju dala, boli by hnede, neviete niekto kto uz ma s tym skusenosti?dakujem vopred
--------------------
Nežiadúce účinky farby "black henna" - www.zdravie.sk

mirka 23

Emsy, to nie je pravda, že hena chytá do hrdzava. Kúp si taký odtieň ako chceš, takže o odtieň svetlejšiu farbu ako máš.

emsy

mirka...a ked mam hnede vlasy,chcem mat trocha svetlejsie,napr.odtien tizian,myslis,ze mi to chyti??..ja som niekde citala,ze vsetky druhy henny chytaju mierne do hrdzava..dakujem

mirka 23

Xenka, určite by som to vyskúšala. Keď si dáš farbu od henny, tak ona neodrastá ako iné farby. Mohla by ti zjednotiť farbu. Aj keď ja s obyčajnými farbami nemám skúsenosť, nedávala som si ju na už farbené vlasy. Kamoška si farbila vlasy a potom si dala farbu z Henny a vyzeralo to dobre. Ja jednoznačne odporúčam vyskúšať.

xenka

ahoj mirka mam aj ja na teba taku otazku...mam hnede vlasy,pred dvoma rokmi som mala blond melir, potom co mi odrastol,tak som si narbila vlasy ny hnedo-moj povodny odtien...ale to bolo asi pred rokom a teraz je vidno ako mi aj ten hnedy odtien odrasta a zbytky meliru su stale sem tam vidno...myslis,ze keby som si kupila hnedu henu,tak sa mi podari ten odtien zjednotit??dakujem

ewka

nie hedala ked si mi povedala ze ti vypadali vlasy tak asom si to tiez radsej nedala :D a dobre som spravila dakujem za radu