Prirodna farba na vlasy - Henna

Príspevok v téme: Prirodna farba na vlasy - Henna
rihanka

Prosim vas, chcela som sa spytat, ze ci si mozem dvakrat po sebe prefarbit vlasy hennou..ci sa nic nestane...pretoze teraz ich mam rysave a to som si davala hnedu..lenze predtym som ich mala blond..takze mozno keby som si este raz ju dala, boli by hnede, neviete niekto kto uz ma s tym skusenosti?dakujem vopred
--------------------
Nežiadúce účinky farby "black henna" - www.zdravie.sk

mirka 23

Ewka, je to take ako blato. Nemusí sa to variť, len prášok sa zaleje horúcou vodou. Netreba to vyčesávať. Po hodine sa to zmyje s vodou a so šampónom, proste sa to vymyje von.
No a farbu Pallete si si nedavala?

ewka

mirka ? a ten balzam z henny to ma konzistenciu ako normalny balzam ci je to tiez taka rastlina co sa musi uvarit ? lebo mam kucerave vlasy a keby som si dala tu kasu s henny do vlasov tak by som to uz nevycesala
:D

mirka 23

Doduška, hennu ti odporúčam. Dá sa kúpiť v DM drogérie alebo v tescu. Ak nechceš meniť svoju farbu tak si kúp len balzam od Henny, ktorý super vyživuje vlasy ale nefarbí. Ak chceš s farbou, tak si kúp hnedú, podobnú tvojim vlasom, tiež to vyživí vlasy a fakt je to prirodzené, nepoznať, že máš farbu. Ak máš nejaké otázky, tak sa pýtaj.

doduška

Ahojte:) Mám hnedé jemné vlasy,zostrihané dopostupna,pred rokom som mala melír,inak nefarbené...Chcela by som vyskúšať hennu,vraj to zmení kvalitu vlasov a takmer nepoznať,že mám nejakú farbu.Kde by som mohla hennu kúpiť a aký odtieň?A neškodí?Ďakujem:)

ewka

uz som si kupila pallete zosvetlovac ale teraz sa bojim dat si to na vlasy ci mi ich velmi neznici :(lebo ja som este nemala farbu na vlasoch ....teraz nwm cop mam spravit :(

mirka 23

Ewka, aj ten šampón ničí vlasy a ani po ňom by som si nedávala Hennu, môže ti to chytiť napr. do zelena. Musíš mať aspoň 4 týždne pauzu od chemickej farby.

ewka

a ked si dam sampon taky co farby vlasy a potom si nato mozem dat zabal z henny ten bez farby ?? a ten sampon nici vlasy ?

zuzana85

mirka, mozno ju dostat aj v DM, je to znacka henna, taka mala krabicka, su to rozne odtiene, ale myslim, ze mame na mysli tu istu, lebo v beznych drogeriach som inu ako tuto znacku farby henna na vlasy nevidela :) ale dik za odpoved aj tak
majab, konecny efekt ako iste vies zavisi od tvojej povodnej farby, ak ju mas velmi svetlu, tak mozno nejakym sposobom mozes dosiahnut ze budes mat rysavo-blondavy mix, lebo henna ti ich nezosvetli, je to dokonca ciastocne transparenta farba. ak si brunetka, tak sa musis len rozhodnut, ci chces mat svetly preliv henna nie je to prave orechove. ale kedze henna vlasky aj regeneruje, tak preco si ju davat len na par pramienkov? :)

majab

Ahokte kočky. O henne nieco viem .. . Len by som sa Vas potrebovala nieco spytat ... .:-). Moze henna vyzerat aj ako melir?? .. dufam, ze ma chapete ... nechcem si totizto farbit celu hlavu ... mam radsej melir ... no viem, ze hrozne nici vlasy... . DAKUJEM VAM KRASNE !!! :-*

mirka 23

Zuzana, ja kupujem v DM a som spokojná, s touto tescovou nemám skúsenosť. Hena je dobrá vec určite tým nič nepokazíš.