Prirodna farba na vlasy - Henna

Príspevok v téme: Prirodna farba na vlasy - Henna
rihanka

Prosim vas, chcela som sa spytat, ze ci si mozem dvakrat po sebe prefarbit vlasy hennou..ci sa nic nestane...pretoze teraz ich mam rysave a to som si davala hnedu..lenze predtym som ich mala blond..takze mozno keby som si este raz ju dala, boli by hnede, neviete niekto kto uz ma s tym skusenosti?dakujem vopred
--------------------
Nežiadúce účinky farby "black henna" - www.zdravie.sk

kikuus

poznam ludi co s henou idu aj spat a maju ju tam aj 10 hodin..rozhodne ti to neuskodi je to prirodne nei ako chemicke farby..a 4 hodiny su uplne oka..ja mavam tak3 hodiny..ale robim si len vitaminove zabaly henove

mirka 23

Nataly, farba henna sa má dávať na hodinu. Ak chceš aby ti lepšie chytila tak 2 hodiny sú v pohode, ale 4 to sú dosť. Ja by som s tým na hlave toľko ani nevydržala:) S prefarbovaním skúsenosť nemám, len viem, že kámoška si miešala dva alebo dokonca tri farby dokopy.

nataly

ahojte tak ja si idem teraz po 2x dat hennu znacku neviem ale je z prirodneho obchodu a je na nej nieco ako Krisna nakresleny.. predtym som si ju dala z rovnakeho dovodu ze vyzivy a nie je chemicka..ale mne ju kazali nechat az 4 hodiny na hlave :) a tak som mala totalne silno zafarbene cervene tak som si ju umyvala a ona sa zmyvala uteraky zafarbene ale hadam aj mesiac aj viac ale potom sa zmyla na celkom peknu farbu. Ale ako som si aj ja myslela ze vydrzi len mesiac dva ale kdeze este stale mam konce rysave a zmyvala sa mi hadam pol roka!!! Takze ak si davate original hennu nezmyje sa tak lahko.. A drzte palce teraz mam novy odtien iny druh rysavej a mam strach ako to dopadne.hehe tento x si ju ale necham max 2hodiny tam to ani nepisu nechapem...A neviem keby mi to zle chytilo a potom by som si dala Hennu blond pomohlo by to??? MATE NIEKTO SKUSENOSTI S PREFARBOVANIM HENNY S DRUHOU HENNOU?? A S BLOND HENNOU??? DIkii pa

mirka 23

No tá farba sa vymýva, ale to asi každá farba, akurát že nie každá farba ti vyživí vlasy. A keď sa ti farba vymyje po troch týždňoch, tak si dáš znova. Henna by sa mala dávať raz za 3 týždne.

martinka22

Ja mam skusenosti s henou, s tou z DM dobre. Sampon je fajn, lebo sa mi menej mastia vlasy, balzam na rozcesavanie bol nic moc, lebo ja mam velmi dlhe a velmi huste vlasy, cize to nepouzivam. Bezfarebnu henu som pouzivala sem tam, zas za mesiac- dva a musim povedat ze asi na nej nieco bude, lebo moje vlasy neboli strihane velmi dlho a mala som len trosku postiepene konce. Teraz som vyskusala tu cervenu, dala som si ju horucu, mala som ju asi 5 hodin a chytilo mi to na taky rysavy lesk. Moje povodne vlasy su inak svetlohnede, na slnku vraj vyzeraju trochu dorysava.Ale asi po troch tyzdnoch mi tu farbu uz vobec nevidno, cize sa to z vlasov asi vymyva. Aj moja kadernicka ju inak sama pouzivala, davala si mahagonovu na svoje tmavohnede vlasy a tiez vravela ze chyti to, pekne sa lesknu, ale sa to z vlasov odmyva. Mozno to zavisi aj od kvality vlasov neviem.

LuSyLa

mirka23 no toho sa bojim ze mi to nechiti lebo ja mam svje prirodne vlasy spinavy blond a teraz ked mi zacnu odrastat pockam asi 2 mesiace a tak by som chela henu len sa bojim z hena mi chiti slabsie a budem mat korienky inej farby tak som rozmyslala ze si dam ciernu henu ale nechem uplne cierne vlasy len tmavo hnedu

mirka 23

Lusyla, malo by ti to zafarbiť aj tvoje odrasty. Ja s tým síce skúsenosť nemám, ale kamoška si farbila vlasy normálnou farbou a potom začala používať hennu a vyzeralo to dobre. Pýtala som sa jej, že akú má farbu, lebo mala pekné lesklé vlasy. Len Henna Nemusí chytiť tak silno ako normálna farba. Ak chceš aby ti lepšie chytila, tak pred zmytím henny si vlasy otepli fénom.

LuSyLa

ja by som sa chela opytat farbym si vlasu stredne hnedou farbou ale na mojich vlasoch vyzera tmava chela by som zachovat taku farbu ale chela by som zacat farbyt vlasy henou vraj to vlasy nenici su zdrvsie krajsie lesklejsie ale velmi tomu nechapem to mi zafarby aj moje odrasty?pocula som ze uz potom by som musela stale farbyt henou lebo normalna by mi uz nemusela chytit to by mi nevadilo len dufam ze mi to zarafby moje odrasty na taku farbu aku chcem