Prirodna farba na vlasy - Henna

Príspevok v téme: Prirodna farba na vlasy - Henna
rihanka

Prosim vas, chcela som sa spytat, ze ci si mozem dvakrat po sebe prefarbit vlasy hennou..ci sa nic nestane...pretoze teraz ich mam rysave a to som si davala hnedu..lenze predtym som ich mala blond..takze mozno keby som si este raz ju dala, boli by hnede, neviete niekto kto uz ma s tym skusenosti?dakujem vopred
--------------------
Nežiadúce účinky farby "black henna" - www.zdravie.sk

kikuus

ja som si dala zabal na 2x na kazde pouzitie som dala 2 vrecuska, teda ak mas z DM no ale zisitla som ze by mi stacilo aj menej..ale ja som, si tam pridala trosku jojoboveho oleja+ med..tak asi preto

jjaarruusskkaa

no aj nwm ako s tou farbou ale ja mam sampon v takom sivom obale a este vedla damponov v drogerke bol daky balzam v hnedom...chcela som si ho kupit ale nevedela som ze ci je to dobre...no ale ten samponn...nic moc...tak si s toho vlasy dako odstavaju a elektrizuju=(...asi uz nejdem ocakavat zazraky od nicoho

Lucinka33

Ja som si kupila farebnu hnedu hennu, v pondelok si idem nafarbit. Najprv som chcela tu bezfarebnu, ale rozhodla som sa pre hnedu. Myslim, ze mi aj tak nechyti, lebo mam tmavohnede vlasy a nebude nic vidiet, ide mi hlavne o regeneracny ucinok.

A chcem sa spytat, ten zabal z Henny vydrzi aj na dva pouzitia ci to treba dat vsetko naraz? Lebo toho prasku je tam dost, tusim 80 g. Farby je len 33 g a v navode je, ze sa moze dat aj na dvakrat v zavislosti od dlzky vlasov. Tak preto ma to zaujima. Vdaka

kikuus

podla mna hena sampon nie je bohvioecop..je tam sama chemia..vazne lespsie su tie zabaly alebo henna ako farba ale sampon nic moc..tej heny tam je asi uplne minimum alebo skoro vobec

jjaarruusskkaa

ach ja som si kupila ten ospevovany henna sampon...ale leskle a vyzivene??? to iste este menej leskle jemne a este aj elektrizovali...nwm ci som urobila chybu ja lebooo som si sampon ako obvikle naniesla tak ze raz nechala som posobit a potom este raz...vlasy si nefenujem ale idem si lahnut s mokrymi...tak nwm ci moja chyba alebo co...

kikuus

ano to je ta hena vitaminova bezfarebna..a ja po nete nekupujem, kupujem henu znacky hennecolor ale tu zohnat len v CR a da sa kupit aj cez net www.hennecolor.com

mirka 23

Kikus, myslíš tým že si dávaš Hennu, ktorá je bez farby - zábal? Lebo ten si kupujem v DM, lebo mám blond vlasy a tie blond farby sú do žlta, takže mi stmavia vlasy.
Môžem sa opýtať, že z ktorej internetovej stránky si kupuješ?