Prosim vas, chcela som sa spytat, ze ci si mozem dvakrat po sebe prefarbit vlasy hennou..ci sa nic nestane...pretoze teraz ich mam rysave a to som si davala hnedu..lenze predtym som ich mala blond..takze mozno keby som si este raz ju dala, boli by hnede, neviete niekto kto uz ma s tym skusenosti?dakujem vopred
--------------------
Nežiadúce účinky farby "black henna" - www.zdravie.sk
Prirodna farba na vlasy - Henna
Tento clanok by vas mohol zaujimat:
www.zzz.sk
No neviem, co je na tom pravda
Lulu, ja som si objednala tú Hennu od Logony, je síce drahšia, ale uvidím, no a okrem nej mi poslali kooopu vzoriek, krémikov na tvár, na telo a tak. Tú Hennu si dám až neskôr, lebo zatiaľ mám svetlé vlasy od slnka, a henna je zlatá, tak by som mala tmavšie vlasy. No a tá Henna od logony mi prišla asi do týždňa, možno aj skôr.
Uvazujem nad hennou a zaujimalo by ma, ci mate niekto skusenosti s aplikovanim henny na tmave vlasy. Ja mam take tmavohnede, skoro cierne vlasy a chcela by som vediet, ci mi to vobec chyti. A ktory odtien by mi moc nestmavil vlasy? Lebo nechcem ist uplne nacierno.
..ako som citala temu..Tak Tesco a Dm maju presne tu istu znacku henny. Mne henna vyhovuje,aj ked som si ju dala asi rok po farbeni vlasov..Ale dodavam,ze odrasty to nezlepsii,stale je vidno kde som si davala hennu na svoje a kde na farbene vlasy.zatial som aj tak spokojnaa.len nechapem,ako sa vam to nemohlo vymyt.ved jasnee,najprv to zmyjem a potom je tam pisane,ze este raz umyjem samponom..??nechapem. a tu hennu od znacky logona chcem velmi vyskusat,aj ja som ju uz nasla na nete a vypada to zaujmavo