Prirodna farba na vlasy - Henna

Príspevok v téme: Prirodna farba na vlasy - Henna
rihanka

Prosim vas, chcela som sa spytat, ze ci si mozem dvakrat po sebe prefarbit vlasy hennou..ci sa nic nestane...pretoze teraz ich mam rysave a to som si davala hnedu..lenze predtym som ich mala blond..takze mozno keby som si este raz ju dala, boli by hnede, neviete niekto kto uz ma s tym skusenosti?dakujem vopred
--------------------
Nežiadúce účinky farby "black henna" - www.zdravie.sk

zuzana85

ahojte, chcela by som sa spytat, tie co uz mate skusenosti s hennou, aku znacku farby pouzivate? mate skusenosti s tou farbou v tej malej krabicke co sa da kupit v tescu?

matulda

Ahoj...mam blond vlasy a chcela by som si ich dat hnede..bojim sa ale aby mi sbetla hneda nechytila na risavo...co myslite ako to dopadne?

bhflknm

Ahojte, HENNA JE DOBRA IBA PRE TYCH, CO SI NEBUDU UZ VOBEC CHCIET FARBIT VLASY AZ DO ICH UPLNEHO VYRASTENIA. NIE JE MOZNE PO NEJ APLIKOVAT CHEMICKU FARBU, A AK SA TAK STANE NIKDY NECHYTITE POZADOVANY ODTIEN. Z MOJEJ SKUSENOSTI SOM RADA ZE UZ MI VLASY PO DVOCH ROKOCH KONECNE VYRASTLI. ODPORUCAM RADSEJ SAMPON.

zuzana765

mila jacqueline,hene ti vydrzi takmer mesiac,ale samozrejme zalezi z akej firmi a ake mas vlasy, ja mam hrube a drsne vlasy a hennu mam velmi rada prave s tohto dovodu ze mi vydrzi takmer ako farba,ale nieje taka skodliva.

zuzana765

Henu mozes pouzivat kazdy druhy mesiac a nic sa ti s vlasmi nestane.Viem to lebo uz som mala na hlave hennu niekolko krat-povazujem ju za velmi dobry sposob ako si farbit vlasy bez straty lesku,alebo bez nejakych inych skodlivýn.Je to prirodný produkt,a najlepsia Henna co som doposial vyskusala je z firmi naturcosmetic,nechyti ti zbitocne na silno a vlasy mas hodvabne.Ved vyskušaj!

sarah

Na hennu nikdy nepouzivaj nic ine!!! Jedna moja kamarata pouzila hennu, farba sa jej nepacila, tak sa rozhodla,ze si da na to inu farbu. Sla ku kadernicke a ta, ked sa dozvedala, ze predtym pouzila hennu, hned jej povedala, ze vlasy jej prefarbit nemozem.Keby jej ich prefarbila, vypadali by jej vlasy.

janka :)

katarina, myslim, ze henna na presedivele vlasy nechyti, je to napisane aj na krabicke.
jacqueline, henna vydrzi na vlasoch kratko, po niekolkych umytiach je to vidno len trosku. ale u teba to moze byt ine.

katarina

Ahojte, ma niekdo skusenosti s pouzivanim henny na presedivele vlasy /odporucany farebny odtien/, chemicke farby uz nechcem pouzivat, nicia vlasy. Roky som pouzivala hennu - ciernu ale na sedive vlasy mi zacala chytat na zeleno.