Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prirodna farba na vlasy - Henna

Príspevok v téme: Prirodna farba na vlasy - Henna
rihanka

Prosim vas, chcela som sa spytat, ze ci si mozem dvakrat po sebe prefarbit vlasy hennou..ci sa nic nestane...pretoze teraz ich mam rysave a to som si davala hnedu..lenze predtym som ich mala blond..takze mozno keby som si este raz ju dala, boli by hnede, neviete niekto kto uz ma s tym skusenosti?dakujem vopred
--------------------
Nežiadúce účinky farby "black henna" - www.zdravie.sk

romana

a ten zábal, to je tiež z henny? Nepoznám celý rad tejto kozmetiky. Ona býva aj drahšia tá henna, ale aj taká obyčajná. Neviem, stojí asi kolo 50-60 Sk, tá čo sa zalieva hor. vodou. Kedysi som si to už dávala, ale hrozne dávno, asi ešte na strednej škole. Bola aj taká bezfarebná, len na ošetrenie. V DM drogérke majú niečo z toho?

romana

mirka23
A akú masku používaš? Nechytila by mi tá farba tyciánová viac tmavšie, ak by som si to nechala 2-3 hod.? Chcem to mať také krásne medené.

Lucinka33

Skusim si dat nabuduce ten zabal aj 6 hodin, ak vydrzim. Vcera som sa trosku ponahlala. Ja som si dala po Henne len balzam, tak skusim masku nabuduce. A neskusala si do toho primiesat napr. vajicko alebo nejaky olej?

mirka 23

No už som si prečítala že si to mala dve hodiny :), tak pokojne môžeš aj dlhšie. Čím dlhšie ju budeš mať, tým viac sa ti zregenerujú vlasy. Po hene si hneď dávam obyč. masku na vlasy, aby som nemala suché.
Romana, farba od Henny ti nebude odrastať, ona sa po mesiaci postupne zmyje.

mirka 23

Lucinka, neviem ako dlho si si nechávala tú farbu, ale pokojne môžeš aj dve tri hodiny a na konci (pred tým ako si to zmyjem) si ešte vlasy ohrievam fénom, aby to malo lepší účinok. No ja mám asi také dlhé vlasy ako ty, len riedke a dávam si celý ten zábal, niekedy som si dávala len polovicu a bolo to tiež v pohode.

romana

Ja tiež používam Hennu, lepšie povedané farbiac. balzam na vlasy. Tycián. Som s tým veľmi spokojná, škoda len, že sa to rýchlo vymyje. Ale nechávam si to pôsobiť tak 40 min. a vlasy mám krásne po tom. Už ani nič iné nechcem. No možno by som ešte vyskúšala tú farbu. Ale neviem isto. Nechcem zas, aby mi to nejak vyrastalo. Pôvodná farba mojich vlasov je gaštanová.

Lucinka33

A nechala som si to posobit dve hodiny a zaliala tou horucou asi 90 stupnovou vodou, aby sa viac zregenerovali. Postupovala som podla navodu na krabicke, ale pridala som si do nej kusok olivoveho oleja, lebo niekto tu pisal, ze vraj to trochu vysusuje vlasy, tak som nechcela riskovat :)

Lucinka33

Mirka, uz som si aj dala tu farbu, nemohla som vydrzat do zajtra :) Vyzera to, ze sa viac lesknu, ale farbu mi nevidno, s tym som pocitala. Musim si to dat viackrat, aby sa este viac leskli, ale asi si kupim ten zabal. Neviem ci mi bude stacit pol balenia, ja mam vlasy tak nad lopatky, ale dost huste, tak uvidime. Ale ta farba bola 33 g a celkom v pohode mi vysla. Tak asi mi bude stacit pol zabalu, cize 40 g. Uvidime :)

mirka 23

Lucinka, čo sa týka zábalu - záleží od dlžky tvojich vlasov. Ja mám dlhšie vlasy (po chrbát) a potrebujem celý zábal (80g). Ak máš vlasy po plecia, alebo troška dlhšie, vydrží ti to na dvakrát.
Keď si budeš dávať zajtra farbu, nechaj si ju minimálne hodinu až dve. Prášok zaleješ horúcou vodou, tak ako je napísané v návode. Nepoužívaj pri tom nič kovové. Ja si to dávam do umelohmotnej misky a zamiešavam drevenou vareškou. Potom vlasy zabalíš do priloženej fólie a do uteráka, aby boli vlasy v teple.

Lucinka33

Kikuus a ten jojobovy olej si kupila kde? a kolko to asi stoji? ja som si nikde este nevsimla, ze by mali jojobovy olej.