Prosim vas, chcela som sa spytat, ze ci si mozem dvakrat po sebe prefarbit vlasy hennou..ci sa nic nestane...pretoze teraz ich mam rysave a to som si davala hnedu..lenze predtym som ich mala blond..takze mozno keby som si este raz ju dala, boli by hnede, neviete niekto kto uz ma s tym skusenosti?dakujem vopred
--------------------
Nežiadúce účinky farby "black henna" - www.zdravie.sk
Prirodna farba na vlasy - Henna
mirka 23
Chcela som sa ešte spýtať, ja mám na vlasoch melír. Ten tónovací šampón mi to krásne "scelí". Je vidno aj melír, ale je to také tón v tóne. Ak si dám tú farbu nezleje sa mi to všetko do jednej farby? Myslím, či mi ten melír jednoducho nezanikne?
Ani ja si vlasy nefenujem, lebo potom su take bez lesku a akoby vybuchnute :)No hrozne. Naposledy som mala chemicku permanentnu farbu pred 3 rokmi, ale nikdy mi to nechytilo ako som chcela, tak som si prestala farbit. Zbytocne je to, lebo aj tak tie vlasy nevyzeraju lepsie, ked su farbene.
mirka a ako dlho uz pouzivas hennu?
mirka a to fakt tolko stoji? Lebo ja som pozerala v DM aj v Tescu, v PP aj v NR a zabal stal takmer 140 SK a farbu som kupila za 90 SK..to u vas v PO je take lacne, asi pridem tam kupit :)
Hehe, no mozno zacinaju verit, ja som taky pokusny kralik :) Ale mne to robi radost, rada skusam nove veci.
Lucinka, keď si si to dala ako prvá, tak tomu začínajú veriť aj ostatné baby :D
Romana, vyber si takú farbu, akú chceš dosiahnuť. Myslím že medená chytá lepšie. Nechaj si ju pokojne 2-3 hodiny, viac ti vyživí vlasy a na konci pred zmytím si vlasy ešte nahrej fénom. Farba stojí v DM asi 80sk. Zábal z Henny je bezfarebný a stojí asi 100sk, ale je to dvojité balenie v porovnaní s farbou. Ale keď chceš farbiť, tak si kúp farbu. Musíš vyskúšať a potom budeš vedieť, že aký je lepší odtieň a ako dlho ho treba mať na hlave.
LuSyLa, ja mam svoje prirodne vlasy tmavohnede, nie su farbene. Nechytilo mi to vobec, ale pekne sa lesknu a mala som trochu lupiny a teraz uz nemam. Tiez sa mi zdaju hladsie, takze ta Henna urcite stala za to. A mas vlasy nafarbene na svetlohnedu alebo tmavohnedu? Lebo ked na svetlo, tak ti to mozno chyti. Ked na tmavo, tak myslim, ze nie, lebo farbene tmavohnede vlasy je tazke prekryt aj s chemickymi farbami, s Hennou uz vobec nie. Henna nedokaze zosvetlit vlasy. Ja som si to nechala posobit dve hodiny, tak ti skus mozno este dlhsie. A aku farbu by si si chcela dat?
lucinka33 chem sa ta opitat ci ti to chitilo aspon trochu mas svoje prirodne vlasy hnede alebo farbene ja mam farbene a chem si dat hnedu hennu no len dufam ze to bude aj vidno