Prosim vas, chcela som sa spytat, ze ci si mozem dvakrat po sebe prefarbit vlasy hennou..ci sa nic nestane...pretoze teraz ich mam rysave a to som si davala hnedu..lenze predtym som ich mala blond..takze mozno keby som si este raz ju dala, boli by hnede, neviete niekto kto uz ma s tym skusenosti?dakujem vopred
--------------------
Nežiadúce účinky farby "black henna" - www.zdravie.sk
Prirodna farba na vlasy - Henna
mirka 23
Je pravda, že henna sa nemôže nanášať na melír, alebo inak farbené vlasy? Kamoška mi vravela, že niekde čítala, že najprv musí celá farba alebo melír odrásť a až potom si možno dať hennu. Ja mám už dlhšie melír, ale chcela by som skúsiť hennu.
Enelyen, skús aj Hennu s farbou ak chceš, chytia ti taký farebný lesk.
A 6 hodín vydržať s Hennou je fakt sila, ja som rada, keď vydržím 2 hodiny:) Hennu si treba vymývať tak, že dvakrát si treba umyť vlasy a po hene dať masku proti suchosti.
A napíš ako si spokojná, čo ti to spravilo s vlasmi.
Ďakujem, dám si teda masku. Už si to asi pôjdem umyť. Chcela som vydržať 6 hodín,ale je to na mňa moc:D
S tou farbou uvidím, je to len taký nápad, vlasy som si už nechcela farbiť vôbec, ale za toto by som nič nedala, kedže sa to časom vymýva. Možno aj hnedá by mi spravila taký odlesk. Ešte sa niekde popýtam:)
Enelyen, myslim, ze Henna velmi nevysusuje vlasy. Ja mam prirodzene dost suche vlasy a aj po aplikacii Henny ich mam take podobne, co sa suchosti tyka. Hoci sa mi zda, ze su hladsie. Ale ja som si do tej Henny primiesala kusok olivoveho oleja, aj ked netusim ci mi nejak pomohol :)
Ked si umyjes tu Hennu, tak si potom daj nejaky balzam alebo masku, ak mas.
Co sa tyka tej medenej farby, to ti neporadim, lebo netusim ako to moze chytit na svetlych vlasoch. Poobzeraj sa v drogerke, myslim, ze tam maju viacero cervenych odtienov, aj medeny som tam videla.
Práve mám na hlave ten zábal. Naozaj to vlasy vysuší? Kebyže to viem,tak si tam niečo primiešam, ale skúšala som to prvýkrát a vôbec mi to nenapadlo. Snáď budú trochu pekné.
Aký odtieň ináč odporúčate kebyže si chcem vlasy zafarbiť len trochu do ryšava,prípadne do medena? Mám dlhé,jemné a dosť riedke vlasy, pôvodne taká plavá až bledohnedá farba. Voľakedy som si ich farbila na blond a na odrastených končekoch je to ešte vidno. Bojím sa aby mi to nechytilo príliš alebo aby sa to nezmenilo na zeleno.
Roma na nerozumiem tomu celkom dobre.
Máš melír a dávala si si Hennu s farbou? (Potom je ešte Henna zábal bez farby a to je všetko)
Hennu treba dávať raz za dva tri týždne a áno vymýva sa, s tým nič nespravíš, akurát že si ju môžeš nechať dlhšie (2-3 hodiny).
Ja si akurát dávam Hennu od Logony. Mám ju prvý krát, objednala som si ju cez net a vyzerá, že je silnejšia, že viac farbí.
nedávam si šampon, zle som to napísala. Dávam si ten farbiaci balzam Henna. No ten sa rýchlo vymýva. Mala som aj šampón od Henny na umývanie, ktorý troška tónuje vlasy, ale nerobil mi dobre. Mala som z neho lupiny. No vlasy boli pekné.