Prosim vas, chcela som sa spytat, ze ci si mozem dvakrat po sebe prefarbit vlasy hennou..ci sa nic nestane...pretoze teraz ich mam rysave a to som si davala hnedu..lenze predtym som ich mala blond..takze mozno keby som si este raz ju dala, boli by hnede, neviete niekto kto uz ma s tym skusenosti?dakujem vopred
--------------------
Nežiadúce účinky farby "black henna" - www.zdravie.sk
Prirodna farba na vlasy - Henna
Logona sa dá objednať cez net. www.bior.sk
Ale kým ti príde, tak si daj aj tú z Dm. Medzi aplikáciami stačí prestávka 2-3 týždne.
Elsene, presne na tvoje problémy a vlasy je Henna určená. Farbu si vyber takú, ktorá sa najviac podobá tvojmu odtieňu, tak zvýrazníš svoju farbu vlasov. Prípadne si vyber trocha svetlejšiu alebo tmavšiu, ak chceš trocha meniť odtieň. Nerátaj s tým, že ti Henna radikálne zafarbí vlasy, ona ti ich vyživí.
Ak nechceš Hennu s farbou, tak môžeš vyskúšať aj Hennu zábal, ktorý je bez farby.
Ja keď si dávam Farbu Hennu, tak si dávam zlatý blond, to je najsvetlejšia farba, je to taký špinavý blond, ale do zlata. Ak máš viac peňazí, tak lepšia je Farba od logony, ale tá už nestojí 90sk (ako v DM), ale do 300sk.
Prosím Vás, vedeli by ste mi niekto poradiť aký farebný odtieň henny použiť? Mám dlhé vlasy, tmavý blond. Nikdy som si vlasy nefarbila, no žial veľmi sa mi mastnia, už som z toho zúfalá a nechcem použiť dajaké chemické farby. Dalo by sa to z hennou aspoň čiastočne zabrániť ich mastneniu? Ďakujem za radu.
mirka23
normálne v drogérke. No nemajú ju všade.
mirka23
Ja si dávam na vlasy Henna Color- bylinný farbiaci balzám s extraktom z henny. Je to v tube ako zubná pasta, má sa to nechať 20-40 min. Ja si to nechávam 40. A vyrába to firma Venita. Je tam napísané : prirodzenosť, lesk, bezpečnosť! Farbí a súčasne vyživuje.
No ale Enelyen spominala, ze mozno hneda by jej spravila taky medeny odlesk, tak som to pochopila, ze mozno si chce dat tmave vlasy.
Enelyen, este ma napadlo, ze mozno gastanova farba by mala odlesk do cervena. Aj taku Hennu maju. Len si neviem predstavit, ako to bude vyzerat, ked sa to bude vymyvat zo svetlych vlasov. Mohla by si skusit dat si tu farbu len na jeden pramienok vlasov najprv, aby si videla, co to spravi.