Prosim vas, chcela som sa spytat, ze ci si mozem dvakrat po sebe prefarbit vlasy hennou..ci sa nic nestane...pretoze teraz ich mam rysave a to som si davala hnedu..lenze predtym som ich mala blond..takze mozno keby som si este raz ju dala, boli by hnede, neviete niekto kto uz ma s tym skusenosti?dakujem vopred
--------------------
Nežiadúce účinky farby "black henna" - www.zdravie.sk
Prirodna farba na vlasy - Henna
vyskusala som henu uz 3x je vyborna, mam odtien medena cervena, krasne chytilo, skvelu kvalitu vlasu na nepoznanie od povodnych,hladke vlasy, leskle-odporucam!!!
P.S. : moj zlepsovak : nechajte si henu na hlave celu noc, chyti lepsie a viac prelieci vlas!!! neuskodi, hena len pomoze...
Este prirucka o farbeni hennou: www.hennaforhair.com
Ak by to niekoho zaujimalo, tak som nasla stranku, kde je vela rad ohladom farbenia hennou, treba si precitat forum: dlouhevlasy.cz
a potom po case mozes zase na to buchnut normalnu farbu?
skodi to velmi?
KREMIK...ked chces aj farbu ozivit tak pouzi farebnu hennu(tmavu)-ta ti zaroven aj doda potrebnu vyzivu a lesk...ak chces cisto len vyzivit vlasy tak pouzi len ten zabal...
akojte baby...mam cierne dlhe vlasy, ktore su velmi pevne, huste, trochu vlnite, normalna kvalita len konce mam suche od zehlenia...farbim si ich normalnou farbou asi raz za 3-4 mesiace,ale chcela by som vyskusat hennu....potrebujem ich vyzivit a dodat im viac lesku...ktora henna je na to urcena? aj tu s farbou si dat alebo len ten zabal? prosim vas o radu, vobec sa v tom nevyznam...dakujem:)
Vdaka mirka, ja som si uz davala hnedu hennu, ta mi nechytila, mala som ju asi 3 hodiny na hlave, ak si dobre pamatam. Potom som si davala bezfarebny zabal, ten som mala asi 5 hodin. Myslim, ze mam hladsie vlasy a aj mi kamoska povedala, ze sa mi lesknu, mozno ma chcela len potesit :)) Ale aj mne sa zda, ze sa lesknu viac. Este mam doma gastanovu hennu, tu si dam asi zajtra. Tiez neviem ci mi chyti, lebo na krabicke vyzerala este svetlejsie ako ta hneda, ale je trosku do cervena, tak mozno mi to chyti taky cerveny odlesk. Potom by som mozno skusila zmiesat tie dve, uvidime, co to spravi.
Čau Lucinka:)
Viem že kamoška si mieša farby (hennu) aj tri dokopy a vyzerá to dobre. Nechytia ti čierne čiastočky, podľa mňa ti chytí na tmavohnedo. Určite fľaky nebudeš mať, len to dobre premiešaj. A ako dlho si mala Hennu na vlasoch? A čo ti to spravilo? Aspoň sa ti zmenila trochu kvalita vlasov? Alebo aspoň nejaký lesk na vlasoch?
Ahoj, prosim vas, nemate niekto skusenosti s miesanim henny dvoch farieb? Hneda henna mi nechytila, tak som dostala taky napad, ze zmiesam hnedu a ciernu. Myslite, ze mi to chyti na tmavohnedo alebo nie? Rozmyslam, ze co ak mi chytia len tie cierne ciastocky, to by som nechcela :))