Prirodna farba na vlasy - Henna

Príspevok v téme: Prirodna farba na vlasy - Henna
rihanka

Prosim vas, chcela som sa spytat, ze ci si mozem dvakrat po sebe prefarbit vlasy hennou..ci sa nic nestane...pretoze teraz ich mam rysave a to som si davala hnedu..lenze predtym som ich mala blond..takze mozno keby som si este raz ju dala, boli by hnede, neviete niekto kto uz ma s tym skusenosti?dakujem vopred
--------------------
Nežiadúce účinky farby "black henna" - www.zdravie.sk

Lucinka33

Mirka, tak to sa tesim, idem sa konecne ostrihat, uz mi treba obnovit strih. Ja sa tiez asi tak raz za 5-6 mesiacov chodim strihat. Dufam, ze budu aj tie konce s pomocou henny vyzerat zdravsie.

Co sa tyka tych bab, mne je to jedno, nech sa farbia chemicky, len ked mi vravia, ze by sa bali, ze im z toho vypadnu vlasy, tak mi je smiesne :)
A myslim, ze sa to v pohode vymyva, ked to ja vymyjem, tak asi uz kazdy :)

mirka 23

Lucinka, presne, tie baby čo si dávajú chemické farby nechápem. Majú také suché a zničené vlasy. Ja som tiež kamoške povedala, že Henna je dobrá a ona mi na to povedala, že Henna nie je dobrá, lebo počula, že sa zle vymýva. Tak to je argument. A hlavne z jej troch vlasov.

mirka 23

No keď môžem k tým končekom, mne sa už neštiepia. Ja si ostrihám raz za pol roka končeky a potom dávam hennu a neštiepia sa mi. To som v minulosti mala fakt hnusné vlasy, také slabé a poštiepené.

Lucinka33

kremik, no mne to zatial na konceky nepomohlo, davam si na ne olejceky a kremy vyhladzujuce... ale idem si dat ostrihat konce,mozno potom bude henna branit ich stiepeniu. Ked uz mas raz rozstiepene alebo suche konceky, tak im nepomozes, musia ist prec :)

kremik

aj mne strasne skodi tato nitrianska voda, hlavne na plet. neviem co je za hnus:( bleee...a riesi aj problem so suchymi koncami tato hena? je mi luto dat sa ostrihat ked som rok cakala, aby dorastli do tejto dlzky

Lucinka33

Verim, ze ta henna je prirodna, tak ako tvrdi vyrobca a nic tam nepridavaju :) Takze by nemala skodit. Mam najradsej, ked mi baby vravia, ze by si hennu na vlasoch nenechavali a uz vobec nie tak dlho, ze sa boja, ze by im vypadali vlasy. A pritom si davaju bez problemov chemicke farby a jedia roznu inu chemiu... No co uz, ich vec.

Lucinka33

Mirka, nemyslim, ze by jej to uskodilo. Mne to inak tiez pomohlo na lupiny, naozaj zmizli. Ale ja som mala lupiny z vody, pretoze ked si doma umyvam vlasy, tak nic nemam a ked v Nitre, tak sa mi spravili :) Ale uz je to v poriadku, myslim, ze vdaka Henne.

mirka 23

Lucinka, zaujímavé to fórum o Henne.
Inak ja som nedávno dávala Hennu mojej 9 ročnej neteri, dúfam že jej to neuškodí. zmiešala som zábal s blond Hennou, tešila sa strašne, keď jej trocha zosvetleli vlasy. Ona má dosť problém s lupinami a takými vyrážkami na hlave, no a keď som jej zmyla Hennu, tak vravela, e jej zmysli. Ale má ich aj z toho, že jej moja sestra umýva vlasy s Elseve šampónom, čo podľa mňa nie je najšťastnejšia značka.
No a Hennu na celú noc? To musím skúsiť.

Lucinka33

rusalje a aku mas povodnu farbu vlasov? Lebo ja som si davala tiez viackrat hennu a zatial mi nechytila ani hneda ani gastanova.