Prirodna farba na vlasy - Henna

Príspevok v téme: Prirodna farba na vlasy - Henna
rihanka

Prosim vas, chcela som sa spytat, ze ci si mozem dvakrat po sebe prefarbit vlasy hennou..ci sa nic nestane...pretoze teraz ich mam rysave a to som si davala hnedu..lenze predtym som ich mala blond..takze mozno keby som si este raz ju dala, boli by hnede, neviete niekto kto uz ma s tym skusenosti?dakujem vopred
--------------------
Nežiadúce účinky farby "black henna" - www.zdravie.sk

mirka 23

Kremik, akurát nad maskou som rozmýšľala pred chvíľou:) Ja používam masku na vlasy Generu. Je to taký pol litrový kelímok, maska stojí okolo 80sk. Mne sa zdá veľmi dobrá, aj napriek tomu že je taká lacná. V hypermarketoch ju nenájdeš, skôr v takých zastrčených drogérkach. Ja ju u nás kupujem v obchode, kde sa predávajú veci pre kaderníkov, čiže špecializovaný obchod pre vlasovú kozmetiku.

kremik

a ktory balzam, resp. masku pouzivate? mne sa zdaju byt vsetky na jedno kopyto..este som nenasla ziaden co by ma nadchol

lucia555

no ja som pouzivala taky rysavy odtien henny ale po case sa mi to zdalo strasne obycajne a sama (moc som nerozmyslala..) som sa rozhodla, ze si dam na to rysavejsi melir ako mam hennu (hennu som si davala asi pred mesiacom) a kadernicka mi povedala, ze to nebude dobre vyzerat ze si mam dat celu hlavu zafarbit.. no a doplatila som na to a teraz mam trest.. najradsej by som nesla do skoly ale musim :( a este k tomu sme sa dohodli s kadernickou ze mi tam neda ziadny peroxid ani nic podobne.. ale musela mi tam nieco dat lebo by mi nikdy na moje hennovane vlasy ktore som mala (mimochodom uz boli dost tmave) nechytila rysava farba tak ako na blond

mirka 23

Lucia 555 keby si si dala na chemickú farbu Hennu, tak by ti naozaj mohli zozelenieť vlasy. To kto ťa presvedčil na chemickú farbu keď si bola s Hennou spokojná? Kaderníčka?
Inak aj ja som si raz prefarbila vlasy, keď som bola mladšia a bolo to prvý a posledný krát. Prvý deň som mala sivé vlasy, to boli tiež vtipky, no a následne mi vypadala polovica vlasov.

Krémik, ja si po Henne dáva masku, ktorú si dávam vždy po umytí vlasov.

lucia555

tak diky obidvom za pomoc :) keby som nemala net alebo nevedla o tejto sranke uz by som mala asi zelene znicene vlasy...

Lucinka33

kremik, ja si vacsinou davam potom balzam, ale mozes si dat aj nejaku masku. a ked sa bojis, ze by sa ti vysusili vlasy, mozes pridat aj nejaky olej, napr. olivovy do tej henny..ale nie vela, lebo ich budes mat mastne.

lucia555, musis pockat aspon 4 tyzdne od chemickeho farbenia, inak by si si mohla uskodit.

lucia555

no ale mama mi uz dalsiu farbu nezaplati :P a peniaze za brigadu mi uz mesiac nedosli.. mama hovori ze sa mam poucit z vlastnych chyb.. no ale ja som si toho v skole za tie dva dni uz pretrpela az az :( a budeme mat imatrikulacky a pojdeme do Viedne a tak.. a ja tam budem vyzerat jak debil :( (ja viem pubertalne problemy :D ale ja mam fakt oraznovu hlavu!) cize musim pockat aspon ten mesiac co? zevraj by mi mohli aj zozelenat vlasy ci co :(

kremik

nieeee, to musi byt vacsi casovy odstup...nehovor, ze ti to je jedno, lebo vlasy su predsa len korunou krasy a uvidis, ze ta to potom bude fest mrziet...preco si nedas normalnu farbu? tiez to vlasom dvakrat neprospeje, ale zase ucel to splni a myslim si, ze skoda na vlasoch bude mensia

lucia555

prosim pomozte! v piatok som bola u kadernicky a chcela som si dat rysavu farbu ale dopadlo to tak ze mam oranzovu hlavu :( chcem si dat na to nejaku tmavu hennu lebo som ju pred tym pouzivala a bola som s nou spokojna. A je mi jedno ze sa mi znicia vlasy ja to uz nevydrzim!:( len sa bojim ci by mi nahodou nemohli vypadat alebo tak... prosim pomozte mozem si dat hennu na cerstvo farbene vlasy?

kremik

super...tak sa uz tesim ked si ju dam na hlavu:) potom si vlasy este niecim osetrujete? (kondicioner, balzmam...) alebo uz len nechate prirodzene vyschnut?