Prosim vas, chcela som sa spytat, ze ci si mozem dvakrat po sebe prefarbit vlasy hennou..ci sa nic nestane...pretoze teraz ich mam rysave a to som si davala hnedu..lenze predtym som ich mala blond..takze mozno keby som si este raz ju dala, boli by hnede, neviete niekto kto uz ma s tym skusenosti?dakujem vopred
--------------------
Nežiadúce účinky farby "black henna" - www.zdravie.sk
Prirodna farba na vlasy - Henna
kremik a akej farby mas vlasy? lebo ak tmave, ako ja, tak sa zelenej ci rysavej nemusis obavat :)
no ja som si dnes predsa len bola kupit aj tu farbu a zajtra si to dam na vlasky, vsetko...bojim, sa ze by mi ten zabal nestacil, lebo mne su pri takejto dlzke aj dve farby malo...nech sa len pekne vyzivia. dakujem velmi pekne za rady. bez vas by som sa obavala, ale teraz viem, ze sa nic zle nemoze stat. tak, a za to, ze som teraz toto napisala, budem mat zelene vlasy:D:D
Kremik, presne tak, dávala som si 4 sáčky, nie balenia, ale bolo to už veľa, jeden zábal by ti mal stačiť, no a vydrž s nim na hlave čo najdlhšie, ale min. 2 hodiny. Hennu si musíš dávať na umyté vlhké vlasy, takže predtým si musíš vlasy umyť, šampónom, no a keď si ju budeš dávať dole, tak aspoň 2 krát si zase umy vlasy, aby ti kúsky Henny neostali. No a potom si daj masku (balzam).
Je jedno čo tam pridáš, či olej alebo masku, do henny, keď ju budeš zalievať, aby sa ti veľmi nevysušili vlasy.
opr. farbu, nie masku
mirka sorry, sekla som sa...som to tak pochopila, ze jedno balenie. takze pol balenia zabalu a celu masku si si dala hej? davas tam aj ten citron ci to len vodou zalejes plus ta maska? skusim tam pridat aj ten olivovy olej
preboha, to tak vela si si toho davala? no ja mam jeden sacok zabalu a dlhe, fakt dlhe vlasy...neviem, ako si s tym vystacim...farbe dam radsej takto na prvykrat este pokoj...a to si do toho davas este aj masku? takto: co vsetko tam davas?:D a nanasas to na vlhke, alebo suche vlasy. inak, dik za kontakt. pekny den
Inak mala som Hennu včera na hlave celú noc, trocha horšie sa mi spalo :) Ale inak účinok je myslím výborný. Dávala som si 2 sačky farby + 2 sáčky zábalu, mám polodlhé vlasy a mala som toho až veľa.
Farbu mi chytilo pekne a vyživilo mi to tiež super, len mám trocha suchšie vlasy, lebo som si do henny zabudla primiešať masku, ale inak super. Po Henne, treba dať poriadnú masku, zábal.
distribuuje to táto firma.
www.lion-topolcany.sk
Keď tam zavoláš, tak ti povedia, do ktorej drogerky to v tvojom meste dodávajú.
nema to nieco spolocne s firmou kalos?