Prirodna farba na vlasy - Henna

Príspevok v téme: Prirodna farba na vlasy - Henna
rihanka

Prosim vas, chcela som sa spytat, ze ci si mozem dvakrat po sebe prefarbit vlasy hennou..ci sa nic nestane...pretoze teraz ich mam rysave a to som si davala hnedu..lenze predtym som ich mala blond..takze mozno keby som si este raz ju dala, boli by hnede, neviete niekto kto uz ma s tym skusenosti?dakujem vopred
--------------------
Nežiadúce účinky farby "black henna" - www.zdravie.sk

mia 90

skus niekde na stranke logona,nejaka baba vravela ze bola dobra a ale ze aj drahsia nejakych 300 sk neviem ani postovne kolko ale ze jej prisla do par dni.

kikuus

je tu niekto co pouziva bezfarebnu hennu ako zabal regeneracny?viem len o tej z DM drogerie ale pocula som o nej same zle veci vraj to vobec nie je prirodna henna ja by som chcela skusit aj inu znacku henny ale proste neviem kde mam hladat..predavaju ju na samych ceskych strankach kde si uctuju 200 sk len za postovne

ja_ona

ja som si v piatok farbila henou a mam krasne hnedo rysave vlasyyy.....bo svoje mam hnede a mala som urobeny blond melir :)

kremik

ona ma velmi sedive vlasy, pochybujem, ze by jej to dobre prekrylo. ja na sebe nepozorujem ani minimalnu zmenu farby. len kvalita vlasov je o cosi lepsia.

mirka 23

Miriam, tak raz za tri týždne, ale myslím, že sa nič nestane, ak si to dáš aj častejšie. Ale to už budeš cítiť, keď sa ti to už vymyje.
Kremik, na šedivé vlasy neviem, či zakryje. Ja som mamke dávala len zábal. Ak tvoja mamka nefarbí vlasy vôbec, tak by som jej určite skúsila dať Hennu, že čo koľko to zakryje.

miriam80

ahojte, ja som si teraz dala hennu prvýkrát a som spokojná, ako často si to môžem dávať, neviete náhodou??? lebo na tom návode som to nenašla....

kremik

ano, stalo sa:) takze to sedive vlasy asi nezafarbi co? mamka sa ma pytala...
a ake zmeny pozorujes na svojich vlasoch odkedy pouzivas hennu?
a este ma zaujima: aky sampon pouzivas? tam sa spomina sampon henna, ale mne sa osvedcil gliss kur tak...zatial mi vyhovuje, nemam v plane menit.

mirka 23

Kremik, nezafarbí to ako klasická farba, ale ja mám taký farebný lesk. Ale keby si si dala, len farbu, tak by to zafarbilo viac.
Áno Henna vysušuje vlasy, ale keď si teraz umyješ vlasy a dáš masku, tak by to malo už byť v poriadku.

kremik

no dala som si to na noc, 4 sacky zabalu a 2 farby a bolo mi to len tak tak...no a co sa efektu tyka, citim, ze su vlasy pevnejsie, urcite nelutujem, ale suche konce zostali suche. pojdu dole, to je asi jedine riesenie.
nevysusuje henna nahodou? take sa mi zdaju byt o nieco suchsie vlasy.nie prilis, len trochu, ale predsa. dala som tam aj olivovy olej, aj masku, tak neviem. este, vlasy mam tmavo hnede, az cierne, dala som si preto ciernu farbu, ale ziadnu farebnu zmenu nevidim. vam to normalne zafarbi ako chemicka farba?