Prosim vas, chcela som sa spytat, ze ci si mozem dvakrat po sebe prefarbit vlasy hennou..ci sa nic nestane...pretoze teraz ich mam rysave a to som si davala hnedu..lenze predtym som ich mala blond..takze mozno keby som si este raz ju dala, boli by hnede, neviete niekto kto uz ma s tym skusenosti?dakujem vopred
--------------------
Nežiadúce účinky farby "black henna" - www.zdravie.sk
Prirodna farba na vlasy - Henna
Moze byt, akej farby ma vlasy tvoja sesterka? Teda myslim, ake ich mala pred hennovanim? Inak pridala som si do henny citron, oleje, kvapku mlieka, dost kakaa a zaliala to ciernym cajom. Vlasy vobec nie su po henne vysusene. Asi to bude tym kakaom, lebo olejov som tam vela nedala. Asi budem pridavat kakao stale.
Mimi, nevravela si mi este. Ja som tiez miesala v sobotu hnedu s ciernou, velmi mi to nevidno, ale ozivilo to farbu. Mala som ju na hlave len 4 hodiny, viac som nemohla, lebo som nemala cas. Ale nabuduce si necham cez noc, jedna baba mi pisala, ze nechala cez noc a dost intenzivne jej to chytilo.
A este sa chcem spytat, ze ty si videla tmavohnedu hennu? Myslis tu z DM? Lebo ja som zatial videla len hnedu. Tmavohnedu som myslela, ze ani nevyrabaju.
bgirl, Palette si nedávaj, je to najhoršia farba, zničila by ti vlasy.
Henna je aj tmavohnedá. Môžeš zmiešať tmavohnedú s čiernou, budeš mať tmavšiu farbu. Henna neodrastá, ale tak asi za mesiac a pol sa zmyje. Vyživuje vlasy.
Lucinka, neviem či som písala, ale videla som sesterku (síce len cez skype) čo si dávala čiernu s hnedou a podľa mňa jej to chytilo, má oveľa tmavšie vlasy, asi jej to chytilo na tmavohnedú.
chcela som sa spýtať,že kolko mi tá farba vydrží?zmyje sa sama...?po akom čase...?alebo to vyrastá alebo ako?ja mám take stredne hnedé vlasy a chcem si len dočasne zmeniť farbu vlasov na tmavšie.je henna aj tmavo hneda??a neviem akým vhodným sposobom si ich mám ztmavniť...rozmýšlala som už aj nad palette color shampoo ale bojím sa,že mi to velmi zničí vlasy pretože teraz tiež nie su v najlepšom stave.hmm...=/
marhulienka, kup si najskor zlaty blond alebo orechovo plavu alebo len bezfarebny zabal. Henna ti vlasy nemoze zosvetlit, len stmavit, pretoze neobsahuje ziaden peroxid ani nic podobne. Ale mozno ti prida taky jas do vlasov. Na tvoje vlasy asi budes potrebovat 2 krabicky tej Henny. Skus najprv tu z DM.
Dnes som experimentovala. Zmiesala som hnedu a ciernu hennu z DM, pridala som do nej citron, kakao, oleje, trosku mlieka a zaliala ciernym cajom. Farebny vysledok nie je nejak velmi viditelny, ale zda sa mi, ze to nabralo taky cokoladovy odlesk, mozno trosku do cervenohneda. Zajtra, ked bude svetlo uvidim. Ale celkom som spokojna.
ahojte,mam blond vlasy-poloprirodzene,kedze zhora mi vyrasta ten moj spinavy blond a spodne konce mam zafarbene blond farbou,este spred 3 rokov-tiez to bol nasledok puberty,vymyslala som.takze uz 3 ci x rokov mi vyrastaju tie moje prirodzene a stale viac a viac sa mi zdaju fadnejsie,bez lesku,nechcem si ich zas nicit farbou,tak by som zvolila radsej hennu,lenze neviem KOLKO jej potrebujem a aku ZNACKU kupit,mam vlasy takmer po lakte.ide mi o to aby boli vlasky svetlejsie,blondavejsie..poradite?vopred dakujem,slecny :)