Prirodna farba na vlasy - Henna

Príspevok v téme: Prirodna farba na vlasy - Henna
rihanka

Prosim vas, chcela som sa spytat, ze ci si mozem dvakrat po sebe prefarbit vlasy hennou..ci sa nic nestane...pretoze teraz ich mam rysave a to som si davala hnedu..lenze predtym som ich mala blond..takze mozno keby som si este raz ju dala, boli by hnede, neviete niekto kto uz ma s tym skusenosti?dakujem vopred
--------------------
Nežiadúce účinky farby "black henna" - www.zdravie.sk

velvet

dakujem Mimi.
Najviac sa mi paci ta fotka,kde si s psikom... .Ja som celkom daco podobne ako ty... dokonca aj hore sponku rada nosim.. :)). Staci mi teda jedno balenie (a tam su tusim 2 vrecka ??) vsak??. Mna si presvedcila.. . Skusim to pofotit takto aj ja:-)

velvet

Mimi, ty si zlaticko,bola by si taka dobra,dost by mi to pomohlo... :-) moj mail: blahus@pobox.sk
Dakujem !!!! ;-)

Mimi323

Velvet, ja som tiež špinavá blonďačka, dávam si zlatú hennu. Inú možnosť nemám. Mne sa tá farba páči. Ak chceš, pošlem ti na mail fotku, aký odtieň chytajú vlasy po blond Henne.

sissssa

ak si si nie ista odtienom, tak kludne to vyskusaj najprv na jednom prameni vlasov zo zadu. A hlavne ak mas melir, tak tam to chyti intenzivnejsie ak nie na zeleno...takze aj melirovany pramen hlavne odskusaj.

velvet

Ahojte kočky.Konecne som sa odhodlala aj ja na hennu.. . Doteraz som si robila len zabaly Henna ..a som s nimi spokojna. Chcela by som si dat nejaky zlatisty odtien. Som spinava bloncka,teraz mam uz dost tmave vlasy,cez leto blednem,davala som si melir,ale uzsom od toho upustila-len to nici vlasy (naposledy som ho mala asi pre 3/4 rokom) .. .Bojim sa len jedineho,ze mi ta henna chyti na zlto.. fuuj to by som teda nechcela... .Mohli by ste mi niekto poradit??
Dakujem Vam velmi pekne :-)

Lucinka33

Mala by sa vymyt, myslim, ze ta z DM sa vymyje urcite. Ale zalezi aj aky odtien pouzijes. Bezne sa vymyva za asi 6 tyzdnov... mne aj skor, lebo mi to dobre nechyta na moje tmave vlasy.