Prosim vas, chcela som sa spytat, ze ci si mozem dvakrat po sebe prefarbit vlasy hennou..ci sa nic nestane...pretoze teraz ich mam rysave a to som si davala hnedu..lenze predtym som ich mala blond..takze mozno keby som si este raz ju dala, boli by hnede, neviete niekto kto uz ma s tym skusenosti?dakujem vopred
--------------------
Nežiadúce účinky farby "black henna" - www.zdravie.sk
Prirodna farba na vlasy - Henna
dakujem Mimi.
Najviac sa mi paci ta fotka,kde si s psikom... .Ja som celkom daco podobne ako ty... dokonca aj hore sponku rada nosim.. :)). Staci mi teda jedno balenie (a tam su tusim 2 vrecka ??) vsak??. Mna si presvedcila.. . Skusim to pofotit takto aj ja:-)
Mimi, ty si zlaticko,bola by si taka dobra,dost by mi to pomohlo... :-) moj mail: blahus@pobox.sk
Dakujem !!!! ;-)
ak si si nie ista odtienom, tak kludne to vyskusaj najprv na jednom prameni vlasov zo zadu. A hlavne ak mas melir, tak tam to chyti intenzivnejsie ak nie na zeleno...takze aj melirovany pramen hlavne odskusaj.
Ahojte kočky.Konecne som sa odhodlala aj ja na hennu.. . Doteraz som si robila len zabaly Henna ..a som s nimi spokojna. Chcela by som si dat nejaky zlatisty odtien. Som spinava bloncka,teraz mam uz dost tmave vlasy,cez leto blednem,davala som si melir,ale uzsom od toho upustila-len to nici vlasy (naposledy som ho mala asi pre 3/4 rokom) .. .Bojim sa len jedineho,ze mi ta henna chyti na zlto.. fuuj to by som teda nechcela... .Mohli by ste mi niekto poradit??
Dakujem Vam velmi pekne :-)
Mala by sa vymyt, myslim, ze ta z DM sa vymyje urcite. Ale zalezi aj aky odtien pouzijes. Bezne sa vymyva za asi 6 tyzdnov... mne aj skor, lebo mi to dobre nechyta na moje tmave vlasy.
a určite sa mi ta henna z vlasov vymyje?za kolko sa vymyla vám?dakujem za osobne rady....;o)