Prirodna farba na vlasy - Henna

Príspevok v téme: Prirodna farba na vlasy - Henna
rihanka

Prosim vas, chcela som sa spytat, ze ci si mozem dvakrat po sebe prefarbit vlasy hennou..ci sa nic nestane...pretoze teraz ich mam rysave a to som si davala hnedu..lenze predtym som ich mala blond..takze mozno keby som si este raz ju dala, boli by hnede, neviete niekto kto uz ma s tym skusenosti?dakujem vopred
--------------------
Nežiadúce účinky farby "black henna" - www.zdravie.sk

Lucinka33

Mimi, to nevadi, urcite to prezijem :D A mas fotky aj pred hennovanim aj po? Lebo viem, ze pouzivas hennu uz vyse roka, tak som zvedava, ze co to za taku dlhu dobu spravi s kvalitou vlasov :) Ak chces, mozes poslat na 33lucka33@gmail.com , ale nenutim ta :)

Mimi323

marushkaa, zaujímavé :)
Velvet, no to som rada, že som ťa presvedčila, lebo si písala, že nechceš žltú, no ale ja mám vlasy po hene tak do žlta (ale je to skôr zlatá)tak som nevedela či ti to nebude vadiť.
Baby, ale tie fotky mám hrozné :D fakt nie je načo pozerať okrem tých vlasov, no ale tak pošlem ak silno chcete :)

Lucinka33

presne, aj ja si rada pozeram pred a po :)
dragonflyy ja tam pridavam olej, aby neboli vlasy suche. Ale mozes tam dat takmer vsetko. Aj zaliat ciernym alebo harmanecekovym cajom, podla farby vlasov.

dragonflyy

ahojte prosim vas do toho bezfarebneho vlasoveho zabalu tiez nieco pridavate napr. olej a pod alebo len podla navodu vodu? dakujem

sissssa

ja ani nechcem zlatu blond, ja mam rada ohnivo cervene :) ale rada si prezeram baby pred a po henovani a ucim sa triky, kt. prip. aj ja mozem pouzit