Prosim vas, chcela som sa spytat, ze ci si mozem dvakrat po sebe prefarbit vlasy hennou..ci sa nic nestane...pretoze teraz ich mam rysave a to som si davala hnedu..lenze predtym som ich mala blond..takze mozno keby som si este raz ju dala, boli by hnede, neviete niekto kto uz ma s tym skusenosti?dakujem vopred
--------------------
Nežiadúce účinky farby "black henna" - www.zdravie.sk
Prirodna farba na vlasy - Henna
ineska, nemas za co :) fiha, ked mas vlasy farbene indickou hennou, tak neviem ci ju tak lahko prekryjes. Henna z DM ti bude asi slaba. Lush kupis tu: www.lush.sk ale postovne vyjde dost draho. Ked si z BA, tak maju predajnu v Auparku, skoc tam :) Ked to prepocitas na hmotnost, vyjde dokonca lacnejsie ako ta z DM. Ja som pridavala do henny este aj kakao a citron. To by malo zvyraznit farbu. A nedavno tu dala jedna baba link, kde bolo, ze aj klinceky a muskatovy oriesok sa moze pridat pre peknu hnedu farbu. To som este neskusala.
Lucinka33: Dakujem moc za odpoved vyskušam:)Musím sa tej ryšavej nejako zbaviť, tak to skušam a stále mi to nejak nechytá skúsim to teda nechať cez noc ja mám nejakej značky že LENNA kde bysom mohla zohnať značky Lush?:) kupim si aspoň 2 balíky nech mi to chytí lebo to je strašne:)a čo by som tam okrem tej vyluhovanej kávy a čaju ešte mohla pridať? máš s niečím skusenosti?:)
Lucinka33 dakujem moc pekne:) pojdem to skúsiť lebo ma to už štve že sa tej ryšavej neviem zbaviť to asi preto lebo som ju mala dosť kvalitnu kamarátka mi ju doniesla z Indii a to som mala prvé dni taka ryšave že ked som vyšla na slnko von to všetkým až oči trhalo:D vyskúšam si kupiť aspoň 2 baliky jeden mi nikdy nestačí:) jamám značku je tu niečo napísané že LENNA a kde by som zohnala tu Lush?:)
a keby si chcela silnejsiu farbu, tak vraj lepsie chyta henna Lush
odpisala som ti a nezobrazilo to..tak budem musiet este raz, ale pockam chvilku ci sa to nahodou neobjavi :)
ineska, indigo je rastlina, ktora sa pouziva do henny, aby farbila na tmavo. Pouziva sa na miesanie hnedych a ciernych odtienov. Ale kde ju zozenies, to ti neporadim,neviem ci sa da vobec na Slovensku zohnat. A vraj je to dost drahe, ale fakt neviem. Ta cierna by ti mohla chytit, ale myslim, ze nie uplne na cierno, skor ti to stmavi vlasy. Skus si ju nechat cez noc. Ja to tak idem nabuduce urobit, zmiesam hnedu s ciernou a necham cez noc.
zas mi to dvakrat poslalo, hrozne :)
Mimi, dakujem, prislo mi to,aj som ti odpisala. Ze to mas dobre aj pred aj po henne :)
Mimi, dakujem, prislo mi to,aj som ti odpisala. Ze to mas dobre aj pred aj po henne :)