Prirodna farba na vlasy - Henna

Príspevok v téme: Prirodna farba na vlasy - Henna
rihanka

Prosim vas, chcela som sa spytat, ze ci si mozem dvakrat po sebe prefarbit vlasy hennou..ci sa nic nestane...pretoze teraz ich mam rysave a to som si davala hnedu..lenze predtym som ich mala blond..takze mozno keby som si este raz ju dala, boli by hnede, neviete niekto kto uz ma s tym skusenosti?dakujem vopred
--------------------
Nežiadúce účinky farby "black henna" - www.zdravie.sk

Lucinka33

ineska, no jasne, ked chces, mozes poslat, este som nevidela ako farbi indicka henna, ale urcite velmi vyrazne :) moj mail je 33lucka33@gmail.com Malo by ti to stacit, nechaj si to ako najdlhsie mozes. Ked chces aj cez noc, odporucam dat si namiesto uteraka staru ciapku na hlavu, je to pohodlnejsie :)

ineska

Lucinka, hej hej som... ale už som si kupila hennu z dm mám nejak 82 gramov čo by mohlo dufam stačiť ked tam dámaj tie výlluhy a nechám cez den :) Lebo tá henna ryšavá je fakt silna keby si chcela mohla by som ti aj poslať fotku ako mi to zafarbilo vlasy:)

Lucinka33

lila, ja skusenosti s blond farbou vobec nemam, lebo mam tmavohnede vlasy. Pouzivam vacsinou hnedu, naposledy som miesala hnedu s ciernou. A raz som si dala aj gastanovu. Tak s blond ti neporadim. Mimi sa vyzna v blond :)

Lucinka33

Mimi,vyzeraju silnejsie teraz,ale nemala si ich az take velmi slabe ani predtym. Poznam baby, co maju na hlave styri vlasy a aj tie si este farbia na nejaku platinovu blond a su spokojne, tak ty sa nemas na co stazovat :)

Mimi323

Lucinka, pred hennou som nemala zlú farbu vlasov, ale mala som ich veľmi slabé, teraz ich mám oveľa kvalitnejšie, hustejšie a aj na tú farbu som si už zvykla:)