Prosim vas, chcela som sa spytat, ze ci si mozem dvakrat po sebe prefarbit vlasy hennou..ci sa nic nestane...pretoze teraz ich mam rysave a to som si davala hnedu..lenze predtym som ich mala blond..takze mozno keby som si este raz ju dala, boli by hnede, neviete niekto kto uz ma s tym skusenosti?dakujem vopred
--------------------
Nežiadúce účinky farby "black henna" - www.zdravie.sk
Prirodna farba na vlasy - Henna
ineska, no jasne, ked chces, mozes poslat, este som nevidela ako farbi indicka henna, ale urcite velmi vyrazne :) moj mail je 33lucka33@gmail.com Malo by ti to stacit, nechaj si to ako najdlhsie mozes. Ked chces aj cez noc, odporucam dat si namiesto uteraka staru ciapku na hlavu, je to pohodlnejsie :)
Lucinka, hej hej som... ale už som si kupila hennu z dm mám nejak 82 gramov čo by mohlo dufam stačiť ked tam dámaj tie výlluhy a nechám cez den :) Lebo tá henna ryšavá je fakt silna keby si chcela mohla by som ti aj poslať fotku ako mi to zafarbilo vlasy:)
lila, ja skusenosti s blond farbou vobec nemam, lebo mam tmavohnede vlasy. Pouzivam vacsinou hnedu, naposledy som miesala hnedu s ciernou. A raz som si dala aj gastanovu. Tak s blond ti neporadim. Mimi sa vyzna v blond :)
lucinka, a ty aky odtien henny pouzivas, nemas nahodou skusenosti s blond?
Mimi, aky je zaujem o tvoje fotky :D Mala by si to spenazit ako celebrita :D
mimi, ak by si bola taka dobra, na email: 61girl16@azet.sk diky
Mimi,vyzeraju silnejsie teraz,ale nemala si ich az take velmi slabe ani predtym. Poznam baby, co maju na hlave styri vlasy a aj tie si este farbia na nejaku platinovu blond a su spokojne, tak ty sa nemas na co stazovat :)
ahoj mimi, neposlala by si aj mne, prosim ta foto dvojich vlasov?
ten link nezobrazuje ako som chcela, klikni si tam na "les cacas hair colours"