Prosim vas, chcela som sa spytat, ze ci si mozem dvakrat po sebe prefarbit vlasy hennou..ci sa nic nestane...pretoze teraz ich mam rysave a to som si davala hnedu..lenze predtym som ich mala blond..takze mozno keby som si este raz ju dala, boli by hnede, neviete niekto kto uz ma s tym skusenosti?dakujem vopred
--------------------
Nežiadúce účinky farby "black henna" - www.zdravie.sk
Prirodna farba na vlasy - Henna
ahojte, viem ze je to off topic, ale neda mi sem nenapisat o silikonoch v chem. samponoch, citala som si prave jedno forum a som zdesena! o.O
Su skoro v kazdom co som kontrolovala, co mam doma a sposobuju ucpatie vlasu, takze nemoze prijmat ziviny ako by mohol..:( a v konecnom dosledku moze vypadnut... dlouhevlasy.cz 4 prispevok od zadu pise ake silikony su este ok, a ake nie... njn, ja len aby sme si nenicilii vlasky, utekam si kupit prirodny sampon, lebo ma to rozculilo
Diana, nemusíš čakať, kým ti to odrastie, pol roka, je už dosť dlho. V DM majú zlatý blond, chytá to do zlata. Predpokladám že svoje vlasy máš svetlo hnedé alebo špinavý blond, tak tie odrasty by ti malo trocha zosvetliť a farbené svetlé vlasy ti pravdepodobne trocha stmaví do zlata. Napíš mail, pošlem fotky, ako to chytilo mne.
a este sa chcem spýtat, kde to kupujete, ja som zatial nasla len tu v dm...
ahoj, mohla by si a j mne poslat tie foto...ja mam teraz hrozne znicene vlasy a chcela by som to skusit s hennou, pred polrokom som mala blond farbu, ak si chcem dat hennu, musim cakat, kym mi to uplne odrastie?
Lila poslala som ti fotky. Ja mám skúsenosti s blond :) Ak máš svetlé vlasy, tak to chytí do zlata, ak máš svetlo hnedé, tak ti to trocha zosvetlí vlasy. Ja používam Hennu už dlhšie, tak tá moja farba, čo je na fotkách, je intenzívnejšia, na prvýkrát ti asi chytí trocha slabšie. Do blond je super dať citronovu šťavu. Ale potom treba pridať menej vody ako je napísané v návode.
a ake mas dlhe vlasy?