Prosim vas, chcela som sa spytat, ze ci si mozem dvakrat po sebe prefarbit vlasy hennou..ci sa nic nestane...pretoze teraz ich mam rysave a to som si davala hnedu..lenze predtym som ich mala blond..takze mozno keby som si este raz ju dala, boli by hnede, neviete niekto kto uz ma s tym skusenosti?dakujem vopred
--------------------
Nežiadúce účinky farby "black henna" - www.zdravie.sk
Prirodna farba na vlasy - Henna
Už som si zvykla na takú farbu ako mám teraz a hlavne mám lepšie vlasy. Ja sa vždy teším keď si dám hennu.
Henna vydrží na vlasoch asi mesiac a pol.
No a keď si nedáš hennu, tak aspoň ti vlasy prestanú vypadávať. Tá kvalita vydrží dlhšie. To proste musíš vyskušať na sebe.
Inak neviem či som ti to už písala, ale podľa lunárneho kalendára je najlepší deň na hennu teraz v stredu a vo štvrtok, farba lepšie chytí a lepšie vyživí vlasy.
mimi, ta farba co si mala pred hennou vyzerala dobre, preco si sa vlastne rozhodla pouzivat hennu? mna by este zaujimalo, ze ked sa po pouziti henny kvalita vlasov zlepsi, tak potom ked sa henna postupne vymyje, vlasy sa zrejme vratia do povodneho stavu, az kym sa opat nepouzije henna, vsak? nestanu sa tak vlasy akoby zavisle na henne?
ja si idem kupit sampon od Lavery :) stoja okolo 150 sk a su prirodne :)) ach jaj, nechutna propaganda skodiacich samponov
mimi,dakujem za foto,inak pred hennou si mala svoju prirodzenu farbu alebo nejaku chemicku? a odpis mi prosim ta aj na spravu vo fore "riedke vlasy" dik
revalid je blud. Kamoška mala ampulky, dala to na rozbor, a obsahovalo to len mizerné množstvo tých účinných látok, ktoré boli napísané na obale.
Loreal - Elseve som dostala na vianoce, raz som si s ním umyla vlasy a už ho nechcem, je hrozný.
Skús Henna šampón, základom je bylinka henna, a potom sú tam nejaké tri látky. Mne vyhovuje, vlasy sú lesklé a je aj proti lupinám. Stojí 100sk, ale ja obyčajné šampóny z drogeriek nechcem.
napr aj v revalide to je(!), a pouzivam nejaky na farbene vlasy, loreal cerveny
jj, koncovka cone to je, ja mam v samponoch ten silikon, ktory nejde zmyt :(