Prosim vas, chcela som sa spytat, ze ci si mozem dvakrat po sebe prefarbit vlasy hennou..ci sa nic nestane...pretoze teraz ich mam rysave a to som si davala hnedu..lenze predtym som ich mala blond..takze mozno keby som si este raz ju dala, boli by hnede, neviete niekto kto uz ma s tym skusenosti?dakujem vopred
--------------------
Nežiadúce účinky farby "black henna" - www.zdravie.sk
Prirodna farba na vlasy - Henna
Ahoj ineska, dakujem za mail, uz som ti aj odpisala, ale priloha mi zial nejde otvorit, tak som nevidela fotky. :( Neviem preco. V akom programe si vytvarala ten dokument?
tak aj ja som skusila hennu - regeneracny vlasovy zabal. drzala som to na vlasoch asi 7 hodin. vlasy po tomto zabale naozaj posobili zdravsie, pevnejsie, hustejsie a po rozstiepenych koncekoch nebolo ani stopy. tak uz som si kupila aj dalsie balenie a o par tyzdnov si ten zabal dam opat.
kupila som aj hennu - zlaty blond pre mamku, no kedze ma uz dost sivych vlasov a svoju prirodnu farbu hnedu...tak jej to velmi nechytilo...ale vlasy mala po farbeni tiez pevnejsie, leskle a mali lepsiu kvalitu...a ani jej to farbenie neposposobovalo stipanie a palenie pokozky hlavy ako ked jej nanasam chemicku farbu.
Mimi323, pisala si ze si kupujes tento mesiac vitamin C. ked sa smiem spytat odkial ho kupujes, lebo aj ja chcem kupit /cisty bez chemie/ a neviem ho tu v PO zohnat...jedine ze ho objednam od Damiana. dik
mimi, aj ja si umyvam vlasy kazdy druhy den..henna nahodou nepomoze aj rychlo mastiacim sa vlasom? ...a neskusala si aj nejake ine odtiene henny? ci len tu zlatu blond? neskusala si aj svetly gastan, ci to je uz skor hneda?
Lucinka33- ahoj ako sa páčili fotky?:)
Lila, umyvam si vlasy každý druhý deň :) Nemusíš kupovať šampon henna, dixi je v pohode, ak ti vyhovuje, je jednoduchý, nemal by obsahovať nič zlé. Najhoršie sú podľa mňa tie Elseve, Pantene, fructies...
Sissa, spln bol v pondelok, vlasy si idem hennovať v stredu alebo vo štvrtok, lebo mesiac je v znamení pannya vtedy dobre chytajú farbu.
ahojte, v utorok je spln,, ma to nejaky vpliv na farbenie?
mimi, a ako casto si umyvas vlasy? pouzivas aj sampon henna, alebo mozem pouzivat potom klasicky sampon, napr dixi?
Mimi, ani ja si nefenujem vlasy. Ja som si niekedy farbila vlasy na cierno a potom som chcela hnedu a nic na nu nechcelo chytit. Ale ked trochu ta tmava farba vybledla a vymyla sa, tak mi kadernicka dala podobnu farbu ako som mala svoje vlasy a nechala som ich odrast. Teraz som rada, ze mam po asi 3,5 roku konecne svoju farbu vlasov :)Takze uz nechcem tiez ziadne experimenty :)