Prirodna farba na vlasy - Henna

Príspevok v téme: Prirodna farba na vlasy - Henna
rihanka

Prosim vas, chcela som sa spytat, ze ci si mozem dvakrat po sebe prefarbit vlasy hennou..ci sa nic nestane...pretoze teraz ich mam rysave a to som si davala hnedu..lenze predtym som ich mala blond..takze mozno keby som si este raz ju dala, boli by hnede, neviete niekto kto uz ma s tym skusenosti?dakujem vopred
--------------------
Nežiadúce účinky farby "black henna" - www.zdravie.sk

machulka006

nikuška - mne to na vlasy pomáha,mám ich pevnejšie, a lesklejšie a celkový pocit z vlasov je výborný... ale musíš to používať pravidelne...

nikuška

machulka006: ďakujem za odpoveď...tiež som si to myslela, že to nemá bohvieaký zosvetľujúci účinok ale zopár ľudí ma presviedčalo o opaku...A vidno aspoň nejaký rozdiel na kvalite vlasov?

machulka006

nikuška -henna vlasy nezosvetlí, pretože neobsahuje žiadnu látku , ktorá bežne vlasy zosvetľuje, a moja osobná skúsenosť je taká, že blond henna chytá zo všetkých najmenej...
ja si ju dávam pravidelne, ale viac menej len na regeneráciu vlasov ... mám prirodzene zlatisté vlasy a nikdy žiadnu zmenu po aplikácii henny nevidím...
ale hnedá chytá...segra má špinavý blond prirodzene a dala si hnedú a chytilo jej to pekne...

nikuška

Ahojký...pozerám, že tu máte dosť skúseností s hennou...ja by som chcela skúsiť blond...Kedysi som mala blond vlasy ale postupne stmavli a dopomohla som tomu šampónom s hnedou hennou...Teraz sú také svetlo hnedé ale chcela by som nas5 blond...Ako veľmi to zosvetlí vlasy? Má s tým niekto skúsenosť? A kde zháňate hennu?

Lucinka33

Na ich stranke to stoji 13.40 eur plus postovne. Ja som v tom obchode este nebola, dufam, ze sa tam niekedy dostanem. Rozmyslam, ze si dam tu hennu vo stvrtok, ale este si nie som ista. Ty si chces dat kedy?

ineska

Lucinka33 :) ja teraz chcem mať tmavo hnede až take čierne teraz tak stredne hnedé trochu aj ryšavé taký mišung:)inak včera som bola v tom obchode v au a predavaju tam tu hennu v celom kuse taka tablička ... za 42O asi tak nejak... ešte uvidím:) a ty kedy si ideš dávať?:)

Lucinka33

Dakujem ineska, uz mi to ide. Tu staru prilohu mi neslo otvorit ani vo Worde, neviem, kde bola chyba. Nemas to az take kriklavo rysave ako som si myslela, ze bude, ked si to tak opisala :) Celkom v pohode. A na aku farbu by si to chcela prekryt?