Prirodna farba na vlasy - Henna

Príspevok v téme: Prirodna farba na vlasy - Henna
rihanka

Prosim vas, chcela som sa spytat, ze ci si mozem dvakrat po sebe prefarbit vlasy hennou..ci sa nic nestane...pretoze teraz ich mam rysave a to som si davala hnedu..lenze predtym som ich mala blond..takze mozno keby som si este raz ju dala, boli by hnede, neviete niekto kto uz ma s tym skusenosti?dakujem vopred
--------------------
Nežiadúce účinky farby "black henna" - www.zdravie.sk

janchili

Tak zabehnem do auparku, kupim..:-))) Som si pozerala, pacila by sa mi asi ta:Caca Marron :-D
No a Lucinka, teda vlasy budu zapachat ako seno stale? :-O ci len tesne po zafarbeni???

Lucinka33

Ano, Lush je v Auparku. Ja by som chcela odtien Caca Brun, ma to byt taka pekna tmavohneda farba. Pozri si, ake odtiene maju na www.lush.sk v casti Les Cacas Hair Colours. Hennu odporucaju davat kazde 3-4 tyzdne, u tej Lush vraj staci raz za 6 tyzdnov. Ved to uvids, ako sa ti bude vymyvat. Hej, treba ju nechat posobit niekolko hodin, cim dlhsie, tym lepsie, viac chyti a regeneruje. Ked mas tmave vlasy, zelenej farby sa nemusis obavat :) Ja pouzivam obycajny sampon, ale ked chces maju v DM aj sampon Henna, vraj je dobry, neskusala som. Ano, tie vlasy potom zapachaju asi ako seno :) To je pri henne normalne, aspon pri tej z DM. Neviem ako pri tej z Lush, tu som este nemala, ale ze je to prijemna vona. No minule som si do henny pridala dost vela kakaa a to prekrylo vonu henny, takze mi vonali dost dlho ako kakao :) Mam pocit, ze to kakao aj hydratuje vlasy, vobec som ich nemala vysusene.

janchili

Dakujem Lucinka, tak a ked malo farbi ta z DMky, mozno skusim tu LUSH, to je ten obchod v auparku? ja by som chcela nejaky pekny hnedy odtien... snad taky najdem...
A ako casto mam hennu davat? kazdy mesiac, ci tak nejak? ako farbu? uz som zabudla...
POzerala som, ze vy si hennu nechavate posobit niekolko hodin.. to tak ma byt? nebudem mat zelene vlasy? ;-)
A samponik mozem pouzivat obycajny? viemze si pisala ze ziadna speci starostlivost, len ci tie obycajne sampony(chemicke) ci nevadia...
A ece nieco..ece davno som mala hennu, bola som spokojna... no ked som cvicila v posilke a na aerobicu, akoby sa teplom aktivovala a zacali mi tak zeleninovo zapachat vlasy... nepamatam si uz ci som to mala nake cerstve alebo co... je to normlane... nerada by som keby mi pri poteni v posilke alebo pri divokom sexe zacali smrdet vlasy spenatom :-D

Lucinka33

janchili, myslim, ze by ti henna mohla pomoct. Mala by si dodrzat 4 tyzdnovy odstup od chemickeho farbenia, tak myslim, ze o chvilku mozes farbit. Ta henna z DM je dobra, ale slabo farbi. Najlepsia je vraj Hennecolor, ale tu na Slovensku nekupis. Dobra je aj Henna Lush, ak si z BA, ale maju len tmave a cerveny odtien. No ked zacinas, tak ti uplne staci ta z DM. A starostlivost o vlasy nie je nicim vynimocna. Nemusis pouzivat nic speci :)

janchili

Ahojte, necitala som cele forum..je dlheeee... :-) som rada ze som nan narazila... som takmer uplne presvedcena ze do henny idem... len som sa cela opytat ece raz... mam polodlhe vlasy, farbim si ich dlho, ale setrne a veelmi som sa vzdy o vlasy starala..no su teraz uuuplne zleee..som totalne nestatsna..nerastu, stiepia sa, lamu, su slabe.. proste otrasne... mylsite ze by mi farbenie hennou pomohlo.. lebo zaroven pomoci vlasov tuzim mat aj peknu farbu... Farbila som si vlasy naposledy Castingom od Lorealu pred 3 a pol tyzdnom-odtien gastan... kedy si mozem dat hennu? mate nake tipy, triky? ktora henna je najlepsia? ja poznam len tu z DMky... ta je ok?
Nasledna starostlivost o vlasy je pak normalna ako vyzdy? ci musim pouzivat nejake speci pripravky?
Sorac ze vycerpavajuce otazky... aaaa dakujeeeeeeeeeeem...

Lucinka33

ineska, nemaju tam odtien Caca Noir? Ktory myslis ten cokoladovy, Caca Brun? Ten by som chcela skusit ja, len neviem ci sa k tomu tak skoro dostanem. Ja mam vlasy tiez take chemlonove, krepovatia sa, ked si na nich nic nedam. A su tvrde a hrube. Ale zda sa mi, ze henna zlepsila ich strukturu, aj ich vyhladila a aj dodala lesk. Dam si tu hennu vo stvrtok a necham aj v noci, uz som sa rozhodla :)

sissssa

nikuška> precitak si toto :) dlouhevlasy.cz ja som pocula, ze aj ked zmiesas vodu s vela citronom, das do rozprasovaca, tak vlsy sa ti budu leskunut a trosku ich to zosvetli postupne :))

ineska

Lucinka33 ja si chcem dať asi v nedeľu až potom ráno budem mať čas si to zmyť kedže sú prázdniny, ale ešte som si neni istá v tom obchode ale nemajú čiernu ale len čokoládovú nasilnejšiu:) tak uvidím však niečo ešte poriešim len dúfam že mi to chyti a zlepšia sa mi aj vlasy lebo ich mám strašne rozlietane a také chemlonovééé zložité sú:) ty máš aký typ vlasov?:)

Mimi323

Nikuška, moja skúsenosť s blond hennou - keď som dávala na svetlohnedé vlasy, tak to trochu zosvetlilo. Vlasy boli také zlatisté. Svetlé vlasy blond henna nezosvetlí, ale keď sú svetlo hnedé,m tak zosvetlí. Oplatí sa vyskúšať.