Prosim vas, chcela som sa spytat, ze ci si mozem dvakrat po sebe prefarbit vlasy hennou..ci sa nic nestane...pretoze teraz ich mam rysave a to som si davala hnedu..lenze predtym som ich mala blond..takze mozno keby som si este raz ju dala, boli by hnede, neviete niekto kto uz ma s tym skusenosti?dakujem vopred
--------------------
Nežiadúce účinky farby "black henna" - www.zdravie.sk
Prirodna farba na vlasy - Henna
Lucinka, ja som našla doma kakao kde je že to obsahuje to maslo nejak 10- 12% a nie je v tom cukor ešte :))) a šampon ty aký používaš?:) a ako máš dlhé vlasy? kolko si kupuješ balíkov?:)
Ano, obycajne praskove kakao som si dala a dost vela, cela izba vonia ako cokolada :) Ale take ciste kakao si daj, nie Granko, co je uz s cukrom :) Namiesala som si tam este citron, par kvapiek oleja a zaliala to ciernym cajom. Umyvanie bude zajtra urcite zaujimave, sama som zvedava :) Minule, co som si dala to kakao, tak som nemala ani suche vlasy. Asi preto, ze kakao obsahuje kakaove maslo a je to dobre na hydrataciu. Henna by ti mala pomoct proti stiepeniu a lamaniu vlasov, aj to vela bab pisalo na fore. Posilnuje vlasy.
Lucka33 tak to som zvedavá:))) a čo si si tam všetko namiešala??:)
a to kakao tam môže ísť aj hoc jake obyčajne z ktorého sa normálne robí kakao ráno?:) fuha nechcela by som si to zajtra ráno umývať:D mne to nikdy nejde....ale potom mám pekné vlasy lesklé ale aj suche:( myslíš že to pomáha aj aby sa končeky neštiepili a vlasy nelámali??:)
Hej, prave mam na hlave tu z DM :) Nechavam si cez noc. Jasne, napisem, co z toho vznikne :) Teraz mam tmavohnede vlasy a chcela by som len ozivit farbu, uvidime ci nieco bude vidno :)
Lucinka33, neviem, ten predavaač mi len povedal že čokoládovú tak neviem potom napíš ako to dopadlo ty si budeš dávať tu hennu z dm? A aké máš teraz vlasy?
zuky, ano mozes, mozes tam pridat takmer vsetko :)
baby,chcem sa spytat... ci mozem do henna zabalu pridat zltky.. .Dakujem :-)
Odporucam ti toto forum: dlouhevlasy.cz Je tu kopec veci o henne a mas tam aj samostatnu temu henna Lush.
Ja pouzivam hennu z DM. Kakao pridas jednoducho. Len vysypes do misky hennu zo sackov a das tam par lyzic kakaa, potom mozes pridat citron a hocico ine a zalejes horucou vodou alebo cajom a premiesas, kym z toho nebudes mat jednoliatu zmes. S kakaom to vyzera ako cokolada :) Do tej Lush nemusis nic pridavat, ona uz kakao obsahuje. Podla mna mozes dat akekolvek kakao, minule som davala take Holandske kakao, obycajne praskove a teraz som si kupila nejake od ineho vyrobcu, vola sa Van. Skusim vo stvrtok.
Mne zapachaju aj po niekolkych umytiach, tak neviem, ale nie je to intenzivna vona :) Mozno ti ta Lush nebude zapachat, vraj by mala mat taku klincekovu vonu, ona je namiesana z viacerych rastliniek. Caca Marron je taka tmava gastanova s cervenymi odleskami, neviem ci nie az takmer cierna.