Prosim vas, chcela som sa spytat, ze ci si mozem dvakrat po sebe prefarbit vlasy hennou..ci sa nic nestane...pretoze teraz ich mam rysave a to som si davala hnedu..lenze predtym som ich mala blond..takze mozno keby som si este raz ju dala, boli by hnede, neviete niekto kto uz ma s tym skusenosti?dakujem vopred
--------------------
Nežiadúce účinky farby "black henna" - www.zdravie.sk
Prirodna farba na vlasy - Henna
Bezfarebna henna stoji okolo 4, 50 eur. Neviem presne. Su v tom 4 sacky henny.
Baby koľko asi stojí bezfarebná henna v DM? A ten šampón od Alverde, pocítili ste zmenu k lepšiemu keď ste ho začali používať?
a komu sa chce citat, tak: dlouhevlasy.cz
ale pevne verim, ze to nie je az take skodlive, na viacerych strankach som nasla, ze vraj tieto latky nie su karcinogenne, ale ja uz neviem comu mam verit :)
to je to iste ako sodium laureth sulfate, len vraj sa to inak vola :) pozrite si niektore prisady, co sa davaju do samponov na tejto stranke: www.futurebass.tym.sk
hmm, ten od lavery obs. sodium coco sulfate
jeej, som ani nevedela, ze su v DM, snad nikdy som si ich nevsimla! Ja som zhanala strasne dlho prir. sampon az som si ho kupila v bio obchode od Lavery :D ale super, toto mi ulahci mnoho zhanania ;)
lenkal od Alverde mam tonovaci krem a som s nim spokojna. Ale aj Alverde sampony asi obsahuju Sodium Laureth Sulfate, ten je takmer vsade. Snad to ale nejak prezijem :)
Lucinka33, prirodny sampon a celkovo aj kozmetiku si mozes kupit v dm drogerii...znacka Alverde alebo Weleda...ja pouzivam Alverde, ta znacka je oproti Welede lacnejsia skoro o polovicu...pouzivam vsetko..sampony, sprchove gely, oleje na telo, zubnu pastu, deodorant...dokonca aj make up a spiralu...neobsahuju ziadne chemikalie...kozmetika bez takychto latok je oznacena znackou BDIH /cisto prirodna kozmetika/ to oznacenie najdes na obale kazdeho ich produktu. tu kozmetiku pouzivam uz skoro rok a som velmi spokojna...
Aj na mojom kakau je to iste napisane :) Fuu, sampony pouzivam fakt rozne, aky mi pride pod ruku, vacsinou head&shoulders, GlissKur a podobne chemicke gebuziny z drogerky :D Ale lepsie neviem zohnat. Viem, ze je v tom kopu svinstva ako Sodium Laureth Sulfate a ine, ale neviem, kde kupit taky prirodny. Vlasy mam asi take nad lopatky. Kupujem si len jednu krabicku henny, ked tam pridam napr. to kakao, tak mi to staci. A dost to aj zriedim, redsie to lepsie chyta. Aspon sa mi zda :)