Prirodna farba na vlasy - Henna

Príspevok v téme: Prirodna farba na vlasy - Henna
rihanka

Prosim vas, chcela som sa spytat, ze ci si mozem dvakrat po sebe prefarbit vlasy hennou..ci sa nic nestane...pretoze teraz ich mam rysave a to som si davala hnedu..lenze predtym som ich mala blond..takze mozno keby som si este raz ju dala, boli by hnede, neviete niekto kto uz ma s tym skusenosti?dakujem vopred
--------------------
Nežiadúce účinky farby "black henna" - www.zdravie.sk

kiki

Baby koľko asi stojí bezfarebná henna v DM? A ten šampón od Alverde, pocítili ste zmenu k lepšiemu keď ste ho začali používať?

Lucinka33

ale pevne verim, ze to nie je az take skodlive, na viacerych strankach som nasla, ze vraj tieto latky nie su karcinogenne, ale ja uz neviem comu mam verit :)

Lucinka33

to je to iste ako sodium laureth sulfate, len vraj sa to inak vola :) pozrite si niektore prisady, co sa davaju do samponov na tejto stranke: www.futurebass.tym.sk

sissssa

jeej, som ani nevedela, ze su v DM, snad nikdy som si ich nevsimla! Ja som zhanala strasne dlho prir. sampon az som si ho kupila v bio obchode od Lavery :D ale super, toto mi ulahci mnoho zhanania ;)

Lucinka33

lenkal od Alverde mam tonovaci krem a som s nim spokojna. Ale aj Alverde sampony asi obsahuju Sodium Laureth Sulfate, ten je takmer vsade. Snad to ale nejak prezijem :)

lenkal

Lucinka33, prirodny sampon a celkovo aj kozmetiku si mozes kupit v dm drogerii...znacka Alverde alebo Weleda...ja pouzivam Alverde, ta znacka je oproti Welede lacnejsia skoro o polovicu...pouzivam vsetko..sampony, sprchove gely, oleje na telo, zubnu pastu, deodorant...dokonca aj make up a spiralu...neobsahuju ziadne chemikalie...kozmetika bez takychto latok je oznacena znackou BDIH /cisto prirodna kozmetika/ to oznacenie najdes na obale kazdeho ich produktu. tu kozmetiku pouzivam uz skoro rok a som velmi spokojna...

Lucinka33

Aj na mojom kakau je to iste napisane :) Fuu, sampony pouzivam fakt rozne, aky mi pride pod ruku, vacsinou head&shoulders, GlissKur a podobne chemicke gebuziny z drogerky :D Ale lepsie neviem zohnat. Viem, ze je v tom kopu svinstva ako Sodium Laureth Sulfate a ine, ale neviem, kde kupit taky prirodny. Vlasy mam asi take nad lopatky. Kupujem si len jednu krabicku henny, ked tam pridam napr. to kakao, tak mi to staci. A dost to aj zriedim, redsie to lepsie chyta. Aspon sa mi zda :)