Prosim vas, chcela som sa spytat, ze ci si mozem dvakrat po sebe prefarbit vlasy hennou..ci sa nic nestane...pretoze teraz ich mam rysave a to som si davala hnedu..lenze predtym som ich mala blond..takze mozno keby som si este raz ju dala, boli by hnede, neviete niekto kto uz ma s tym skusenosti?dakujem vopred
--------------------
Nežiadúce účinky farby "black henna" - www.zdravie.sk
Prirodna farba na vlasy - Henna
ja si zatial vlasy nefarbim, hoci sem tam najdem aj biely vlas...no chcela by som vydrzat cim dlhzsie bez farbenia. moje vlasy su hnede - skor tmavsie ako svetlejsie. zatial pouzivam len bezfarebnu hennu ...je super. aj mna napadlo ze by si mohla kupit jednu ciernu a jednu hnedu henu a ja by som to na tvojom mieste zmiesala. polovica ciernej henny a polovica hnedej. ak mas stredne dlhe vlasy alebo dlhe tak budes potrebovat celu krabicku hnedej a celu ciernej. :))
Lucinka, tak som si kupila hennu z DM.. v LUSH nemali, len ciernu a dojde im tovar az koncom februara... takze necem cakat, uz to s tymi mojimi unaveno-zniecenymi vlasmi nevydrzim... po poslednom farbeni mam skoro 4 tyzdne-par dni hore dole..ale umyvam si vlasy skoro kazdy den, tak snad to chyti pekne, nie na zeleno , ci cerveno... kupila som hnedu a gastan, zmiesam to a necham take 3 hodky.. drz mi palce!!!!
ďk.hm no chcela by som radsej risknut tu hnedu,lebo ciernej farby sa uz dlhsie zbavujem :D,mne aj chemicke farby chytaju do ciernej,aj ked dam len nejaku tu hnedu.obavam sa vsak odrastu,pri tej hnedej..lebo potom to nebude celistve(odrast mi chyti na hnedu a zvysok na ciernu)ten zabal chcem skusit urcite,ale casom mi ajtak bude treba zafarbit vlasky,lebo sa mi robia trochu sediny.este som rozmyslala zmiesat ciernu s hnedou,lenze neviem v akom pomere a tak.ty mas aky odtien?
tyrusqa, vlastnosti prirodnej farby henny neumoznuju zosvetlenie vlasov a vyrazne zmeny odtiena. Cim tmavsia je prirodna farba vlasov, tym menej vyraznu zmenu odtiena Henna sposobi. A pretoze je Henna farba ciastocne transparentna, nevie zosvetlit tmave vlasy. Ak nechces pouzis Hennu ciernu tak pouzi Hennu hnedu a nechaj ju posobit na vlasoch par hodin...alebo ti staci len ten regeneracny bezfarebny vlasovy zabal. A ta cierna henna ti uplne do cierna nechyti ak ju budes mat len kratko /30 - 60 min/.
mam tmavohnede vlasy,chcela by som pouzit hennu,ale hneda bude pre mna svetla a ciernu nechcem.co mi odporucite?chyti mi cierna az uplne do cierna?????
ahojte,je tu niekto z ke,kto vie kde dostanem bezfarebnú hennu a co to stoji,viem,ze maju v dm,ale nie v kazdej.
lenkal, ano, ale chcela som len taky odtien do rysava, nie oranzove.. tak mam strach, aby som nechodila s ohnivymi vlasmi.. inak, za tie linky so vzorkami dakujem :)
pred casom som na nete citala ze prava henna je prirodne bahno bez akychkolvek prisad. Prava henna je len jedna a ma odtien zemito hnedy /pri blond vlasoch chyta do mrkvovo - rysava/. bolo tam napisane ze henna s odtienom hnedym, ciernym a pod...je chemicky pripravoch a ma od prirodnej henny daleko:( podla mna je to pravda. aj ked si teraz pozeram zlozenie toho regen. zabalu henna pozeram ze zlozenie: prasok henna, xanthan gum.
nasla som aj miesto kde sa da taka prava henna zohnat /butik s panskym oblecenim Freeman na dunajskej ulici c. 22 v bratislave , bol tam uved. aj telefon: 02/52 92 54 57 aj cena 200 g balenie do 100 sk a 1 kg balenie do 500 sk/
jjulia, chcela si rysavy odtien vlasov
tu je link na vzorkovnik prirodnych farieb: www.bior.sk
a tu link na vzorkovnik henny: www.naturshop.sk