Prirodna farba na vlasy - Henna

Príspevok v téme: Prirodna farba na vlasy - Henna
rihanka

Prosim vas, chcela som sa spytat, ze ci si mozem dvakrat po sebe prefarbit vlasy hennou..ci sa nic nestane...pretoze teraz ich mam rysave a to som si davala hnedu..lenze predtym som ich mala blond..takze mozno keby som si este raz ju dala, boli by hnede, neviete niekto kto uz ma s tym skusenosti?dakujem vopred
--------------------
Nežiadúce účinky farby "black henna" - www.zdravie.sk

Mimi323

janchili, to bude v pohode, 3 a pol týždňa stačia. Gaštan má odlesk do medena, a hnedá do červena. tak daj vedieť, ako ti to chytilo. 3 hodiny sú v pohode na prvýkrát. (Dávaš si hennu prvýkrát?)

lenkal

ja si zatial vlasy nefarbim, hoci sem tam najdem aj biely vlas...no chcela by som vydrzat cim dlhzsie bez farbenia. moje vlasy su hnede - skor tmavsie ako svetlejsie. zatial pouzivam len bezfarebnu hennu ...je super. aj mna napadlo ze by si mohla kupit jednu ciernu a jednu hnedu henu a ja by som to na tvojom mieste zmiesala. polovica ciernej henny a polovica hnedej. ak mas stredne dlhe vlasy alebo dlhe tak budes potrebovat celu krabicku hnedej a celu ciernej. :))

janchili

Lucinka, tak som si kupila hennu z DM.. v LUSH nemali, len ciernu a dojde im tovar az koncom februara... takze necem cakat, uz to s tymi mojimi unaveno-zniecenymi vlasmi nevydrzim... po poslednom farbeni mam skoro 4 tyzdne-par dni hore dole..ale umyvam si vlasy skoro kazdy den, tak snad to chyti pekne, nie na zeleno , ci cerveno... kupila som hnedu a gastan, zmiesam to a necham take 3 hodky.. drz mi palce!!!!

tyrusqa

ďk.hm no chcela by som radsej risknut tu hnedu,lebo ciernej farby sa uz dlhsie zbavujem :D,mne aj chemicke farby chytaju do ciernej,aj ked dam len nejaku tu hnedu.obavam sa vsak odrastu,pri tej hnedej..lebo potom to nebude celistve(odrast mi chyti na hnedu a zvysok na ciernu)ten zabal chcem skusit urcite,ale casom mi ajtak bude treba zafarbit vlasky,lebo sa mi robia trochu sediny.este som rozmyslala zmiesat ciernu s hnedou,lenze neviem v akom pomere a tak.ty mas aky odtien?

lenkal

tyrusqa, vlastnosti prirodnej farby henny neumoznuju zosvetlenie vlasov a vyrazne zmeny odtiena. Cim tmavsia je prirodna farba vlasov, tym menej vyraznu zmenu odtiena Henna sposobi. A pretoze je Henna farba ciastocne transparentna, nevie zosvetlit tmave vlasy. Ak nechces pouzis Hennu ciernu tak pouzi Hennu hnedu a nechaj ju posobit na vlasoch par hodin...alebo ti staci len ten regeneracny bezfarebny vlasovy zabal. A ta cierna henna ti uplne do cierna nechyti ak ju budes mat len kratko /30 - 60 min/.

tyrusqa

mam tmavohnede vlasy,chcela by som pouzit hennu,ale hneda bude pre mna svetla a ciernu nechcem.co mi odporucite?chyti mi cierna az uplne do cierna?????

tyrusqa

ahojte,je tu niekto z ke,kto vie kde dostanem bezfarebnú hennu a co to stoji,viem,ze maju v dm,ale nie v kazdej.

jjulia

lenkal, ano, ale chcela som len taky odtien do rysava, nie oranzove.. tak mam strach, aby som nechodila s ohnivymi vlasmi.. inak, za tie linky so vzorkami dakujem :)

lenkal

pred casom som na nete citala ze prava henna je prirodne bahno bez akychkolvek prisad. Prava henna je len jedna a ma odtien zemito hnedy /pri blond vlasoch chyta do mrkvovo - rysava/. bolo tam napisane ze henna s odtienom hnedym, ciernym a pod...je chemicky pripravoch a ma od prirodnej henny daleko:( podla mna je to pravda. aj ked si teraz pozeram zlozenie toho regen. zabalu henna pozeram ze zlozenie: prasok henna, xanthan gum.
nasla som aj miesto kde sa da taka prava henna zohnat /butik s panskym oblecenim Freeman na dunajskej ulici c. 22 v bratislave , bol tam uved. aj telefon: 02/52 92 54 57 aj cena 200 g balenie do 100 sk a 1 kg balenie do 500 sk/