Prirodna farba na vlasy - Henna

Príspevok v téme: Prirodna farba na vlasy - Henna
rihanka

Prosim vas, chcela som sa spytat, ze ci si mozem dvakrat po sebe prefarbit vlasy hennou..ci sa nic nestane...pretoze teraz ich mam rysave a to som si davala hnedu..lenze predtym som ich mala blond..takze mozno keby som si este raz ju dala, boli by hnede, neviete niekto kto uz ma s tym skusenosti?dakujem vopred
--------------------
Nežiadúce účinky farby "black henna" - www.zdravie.sk

sissssa

lucinka, pocula som ze tie dmkovske henny nie su take vyrazne a rychlo sa vymyvaju, no ja mam tu od lush a chytila mi dost silno :))

lenkal

Lucinka33 neviem ti poradit...moje vlasy su rovne a nemam taky problem..no mozno by ti pomohol zabal z oleja od alverde /aspon na konceky vlasov/. su to telove oleje /napr. z pomaranca a skorice, z divych ruzi.../krasne vonaju a perfektne posobia na telo...pouzivaju sa aj na masaze a taktiez som v jednej diskusii citala ze ich pouzivaju na vlasy ako zabaly, vlasy su potom obalene filmom a velmi hladke...tak neviem, ale isto to skusim...inac cena oleja sa pohybuje okolo 130 sk /100ml/:)

Lucinka33

Najprv skusim ten sampon a ked bude dobry, kupim k nemu aj balzam. Aj ja dufam, ze mi pomoze, velmi by som sa chcela zbavit krepovitosti.

lenkal

super, Lucinka33, dufam ze s nim budes spokojna. ja som si kupila k nemu aj balzam s citronovym kvetom a marhulou. ja tiez nemam jemne vlasy a pouzivam aj ten olivovy. zvyknem ich striedat...:)

Lucinka33

Lenkal, dnes som bola v DM a neodolala som :) Kupila som si ten Alverde sampon s citronovym kvetom a marhulou, krasne vonia, tesim sa, ked ho vyskusam. Povodne som chcela ten olivovy s hennou, ale ten je na jemne vlasy a to ja nemam. Skoda, chcela som skusit.

Lucinka33

janchili, jasne, drzim palce, potom daj vediet ako to dopadlo. Ja som mala ciernu a hnedu hennu a vela kakaa na hlave spolu 13,5 hodiny. A zas mi to poriadne nevidno, no co uz... Ale vlasy ziskali taky cervenkasty rysavy odlesk, moze byt :)

tyrusqa

a ako posobi ten zabal??aku zmenu v nom zaznamenavas?moje vlasy su velmi suche..mam s nimi co robit.. no uvidim este sa rozhodnem ci si aj zafarbim,lebo ja by som chcela dosiahnut taku popolavu strednehnedu casom..ale hennou popolavu nedosiahnem,iba taku klasicku tmavo hnedu,vsak.skusim asi na pramienku a uvidim.vdaka za rady,kocky.